Hahmodata 3: Albiino kaksoset.

May 21, 2008 01:37

Nimi: Dances the Spiral Backwards, Daniella McBarker
Ikä: 34 ihmisvuotta
Sukupuoli: Nainen.
Rotu: Metis
Tribe: Black Spiral Dancer
Auspice: Ragabash
GIFTit: Burrow, Primal Anger, Haunting Stare, Blur of the Milky eye, Scent of Running Water, Blissful Ignorance , Doppleganger

Ulkonäkö:
Homid

N.190 pitkä kolmissakymmenissä oleva nainen vähän aaltoilevilla hiuksilla. Dances on albiino, ja pahanlaatuinen sellainen, hänen ihonsa on vaalea ja hänen hiuksensa ovat valkoiset. Lisäksi Dancesin silmät ovat vaaleanpunaiset. Dances pukeutuu useimmiten valkoiseen mekkoon, mutta hänet on hyvin harvoin nähty myös valkoisissa miestenvaatteissa.

Kiitos vastuunoton nuorempana, Dancesin jaloissa ja käsissä on monta syvää viiltohaavaa.

Glabro

karvainen homid.

Crinos

Synnyinmuoto. Dancesin crinos muodossa näkyy erittäin hyvin hänen olevan yllättävän hyvässä kunnossa aikansa naiseksi. Ja rintojahan ei näy, miksi helvetissä ne edes näkyisivät? Muuten muoto on hyvin paljon lupus muoto anthromorfisena, tosin hiukset useimmiten ovat muodossa.

Hispo

Okei, on siinä vähän tynnyrimäisyyttä tässä muodossa.

Lupus

Albiino susi. Turkki on kehon kohdalta lyhyempää kuin sen pitäisi olla, kiitos vaatteitten pitämisen joskus crinosissa. Tässä muodossa näkyy hyvin Dancesin vahva Silver Fang veri, ja metis näyttääkin hyvin paljon albiino FAngilta. Hampaat ovat yllättävän terävät.

Luonne:

Toisin kuin monet ragabashit, Dances ei paljoa akropatiasta tai piloista perusta. Kyllä hän vitsailee kun pystyy, ja useimmiten hän vaikuttaa olevan huvittunut jostain syystä. Totuus on, että hän on manipulaatiollaan luultavimmin saanut taas jonkun rukan kärsimään. Lievästi sadistinen luonteeltaan siis ja ovela kuin mikä. Dances osaa kuitenkin olla hellä omalla tavallaan, vaikka se onkin vähän julman ja kylmän kaltainen tapa.

Vaikka Dances kasvoikin kidutuksen ja raiskausten keskellä, ei sitä huomaisi hänestä ainakaan ulkoapäin. DAnces nimittäin päätti jo nuorena suojella Skipiä, ja täten olla valmina kestämään mitä tahansa.  Tämä lisättynä myös yksinkertaiseen asiaan, ettei hänelle ole ikinä edes opetettu ihmisten moraalia, Dances pystyy yhä mielellään nauttimaan seksistä.

Tietysti, huolehtijan roolin ottaja useimmiten stressaakin monesta asiasta, ja sama pätee Dancesiin. Oli sitten HIven turvallisuus, hyvin-vointi, lasten koulutus,  pikkuveljen ainaiset saarnat naimisiin menosta tai jokin muu, Dances tuntee olevansa suurilta osin vastuussa.

Historia:

Three moon hIve on britannian BSDeiden ns. keskus, ja sen johtajalla on vaikutusvaltaa koko britannian alueelle. Dances ja hänen kaksois veljensä Skip syntyivät hIven edellisen johtajan vähän tuntemattomalle rakastajalle, ja Hiven johtaja näki harvinaisessa kaksikossa hienot lemmikit. Kaksikko kasvatettiin erillään muista, ja niinpä heidän 'isänsä' saattoi käyttää kaksikkoa hyväksi tavoilla, jotka olisivat ajaneet herkemmän garoun hulluksi. Molempien onneksi, dAncesilla ei ollut halua luovuttaa vieälä, ja niinpä kaksoset suunnittelivat pitkään tapaa tappaa huoltajansa.

Kaiken kidutuksen syynä oli yksinkertainen asia, heidän isänsä oli toivonut vahvaa miesperijää, joten pentueen vahvimpana olevan Dancesin paljastuminen naaraaksi ja ainoan uroksen Skipin rääpälemäisyys ajoivat miehen raivoon. MIes yritti, usein turhaan, saada Dancesin vahvan luonteen rikkoutumaan, ja yritti jopa saada Skipin nauttimaan siskonsa kidutuksesta, mutta kaksosten välinen suhde oli vahva.

Mahdollisuus murhaan tuli, kun Hiveen saapui BSDeiden ns.messias, Cuchulainn, joka pakon edessä haastoi Hiven entisen johtajan taisteluun. Entinen johtaja hävisi, ja Skip ja Dances heittivät tämän Hiven lämmitys altaaseen, jossa rukka suli kuoliaaksi.

Valtauksen jälkeen, cuchulainn antoi kaksosten elää omaa elämäänsä ensimmäistä kertaa, ja Dances pian nousi rankissa jopa messiasta ylemmäs. Metis huomasi myös kuinka mukava tämä nykyinen 'johtaja' oli, ja pian kaksikko oli erottamaton.




Nimi: Skips the Spiral backwards, Simon.
Ikä: 34 ihmisvuotta.
Sukupuoli: Mies
Rotu: Metis
Tribe: Black Spiral Dancer
Auspice: Ragabash
GIFTit: Shed, Open Seal, Obscure the Truth , Sticky Fingers , Fly Feet , Howl of Banshee

Ulkonäkö:
Homid

Skipin homid muoto on suhteellisen laihahko, ikäistään paljon nuoremman näköinen mies pitkillä suorilla valkoisilla hiuksilla. Skip on lievästi alipainoinen, kiitos muutaman vuoden pituisen masennuksen. Hän pukeutuu usein pikimustiin vaatteisiin, laadulla ei ole paljoa väliä. Skipillä on kuitenkin AINA, päässään musta stetson, joka oli 'lahja' eräältä löydetyltä ruumiilta. Skip on myös albiino, niinkuin siskonsa, tosin hänellä on vähän melaania, täten hänen silmänsä ovat punaisen sijaan vaalean siniset.

Glabro

homidus carvatus anorektius

Crinos

Toisin kuin siskonsa, Skip on aika erikoisen näköinen crinosissa. Turkki on tietysti valkeaa, hänhän on albiino, mutta se näyttää vähän roikkuvan, eikä ole niin tasainen kuin Dancesillä. Selitys on simppeli, siinä missä Dancesissä näkyy kaksikon  Silver Fang veri, on Skipissä Striderin ja fangin yhdistelmää runsaasti. Skip usein pitää mustaa paitaa crinosissakin, ja hattu tietysti pysyy päässä.

Hispo

lihaksikas lupus. with a hattu.

Lupus

Laihahko albiino susi. Verrattuna siskonsa, Skip on huomattavasti pienempi ja sirompi, jopa turkkikin on paljon pehmeämmän näköinen.

Luonne:

Kun Skipin tapaa ensimmäisen kerran, hän voi vaikuttaa kliseiseltä ragabashilta, ja onhan totta että mies rakastaa piloja ja hulluja toimia. Mutta Skip piilottaa vähän sairaan huumorintajunsa taakse aika herkän persoonan. Siinä missä Dances kesti kymmeniä iskuja ja vannoi kostoa, Skip pelkäsi ja piiloutui siskonsa taakse useimmiten. Vapauduttuaan isänsä tyrannismista, Skip vietti monta viikkoa vain tutkien ihmismaaiilmaa öisin ja löysi eräänä yönä ruumiin jolla oli outo hattu. Tuskin nuori BSD tiesi, että hattu oli kyseisen murhaajan tunnusmerkki ja täten kiitos BSDeen öisten retkien, huhut murhaajan kummituksesta levisivät. Skip itse suhtautuu huhuihin jotenkuten ylpeydellä.

Skipin virallinen työ saattaa olla salamurhaaja, mutta metis mieluiten työskentelee pommien, koukkujen ja kaiken muun sorttisten ansojen kanssa. Skipistä onkin tullut harrastuksestaan harvinaisen hyvä, ja moni Hiven asukas on tuntenut ansat nahoissaan. Erityisesti Cuchulainn, joya kohtaan Skip tuntee vieäläkin vähän kateutta siskonsa 'varastamisesta'.  Skip ei ole kymmeneen vuoteen luovuttanut ideasta saada Cuchulainn KAUAS siskosta, vaikka mies itse onkin jokseenkin hyvää seuraa, ei Skip voi luottaa messiaaseen mielestään täysin.

Tästä huolimatta Skipillä ei ole läheskään niin paljoa taakkaa kuin Dancesilla, ja niinpä albiino viettääkin päivänsä virnuillen. Tietysti siskoa pitää välillä piristää.

Historia:

Skipin historia on suunnilleen sama kuin Dancesin.



Previous post Next post
Up