Картопля 8 шт
Бекон 60 гр
Лисички 110 гр
Цибуля половинка
консервована кукурудза 2ст.л.
морська сіль
прованські трави 1 ч.л.
оливкова олія 2-3ст.л.
Для соусу:
масло 1 ст.л.
мука 0,5 ст.л.
гаряче молоко 1ст.
мускатний горіх щіпка
тертий сир 2 ст.л.
Картоплю добре промити , проколити декілька разів, викласти на деко, посолити та посипати прованськими травами. Випікати при 170С приблизно годину.(я запікаю 40 хв під кришкою, а далі без )
На пательні на оливковій олії підсмажити лисички до золотистого кольору, додати подрібнену цибулю та бекон і теж підсмажити. В кінці додати кукурудзу. Посолити та поперчити і зняти з вогню.
Для соусу, на пательні підсмажити муку з маслом до золотистого кольору і влити гаряче молоко, вінчиком помішуючи на середньому вогні до загустіння. Додати мускатний горіх, сіль та перець. Зняти з вогню та додати сир, добре розмішати до розчинення.
Картполю вийняти з духовки, зробити розріз по центру, злегка придавити , аби розкрити картоплю, додати начинку та полити соусом. Подавати з зеленню. Смачного :)
Картофель 8 шт
Бекон 60 гр
Лисички 110 гр
Лук половинка
консервированная кукуруза 2ст.л.
морская соль
прованские травы 1 ч.л.
оливковое масло 2-3ст.л.
Для соуса:
масло 1 ст.л.
мука 0,5 ст.л.
горячее молоко 1ст.
мускатный орех щепотка
тертый сыр 2 ст.л.
Картофель хорошо промыть , проколити несколько раз, выложить на противень, посолить и посыпать прованскими травами. Выпекать при 170С примерно час.(я запекаю 40 мин под крышкой, а дальше без )
На сковороде на оливковом масле поджарить лисички до золотистого цвета, добавить измельченный лук и бекон и тоже поджарить. В конце добавить кукурузу. Посолить и поперчить и снять с огня.
Для соуса на сковороде поджарить муку с маслом до золотистого цвета и влить горячее молоко, венчиком помешивая на среднем огне до загустения. Добавить мускатный орех, соль и перец. Снять с огня и добавить сыр, хорошо размешать до растворения.
Картошку вынуть из духовки, сделать разрез по центру, слегка придавить , чтобы раскрыть картофель, добавить начинку и полить соусом. Подавать с зеленью. Приятного аппетита :)