Лосось з соусом песто та пюре з кореня петрушки з пармезаном

Mar 15, 2014 00:52

Це абсолютний імпровіз,який я приготувала ще на день Валентина,але все ніяк не робила пост. Я рідко вживаю лосось, в звязку з його не свіжістю в супермаркетах, тому досвіду в його приготуванні зовсім немає, то ж я робила все інтуїтивно. Вийшло краще ніж я думала - всередині був ніжний рожевий колір, дуже соковите мясо,мммм. А з пюре взагалі все вийшло спонтанно, адже я шукала пастернак, і ніде його не змогла знайти,часу залишалося обмаль, тому я ризикнула і використала корінь петрушки додавши до нього пармезан. Чоловік довго не міг збагнути що це (таке смачне). Романтично, корисно і вишукано :)





Лосось дві половинки , посолити і поперчити. Смажити по 2-3 хв з кожної сторони.

Корінь петрушки 3 шт
Пармезан 50 гр (тертий)
Вершки 100 мл
Зварити корінь петрушки, додати вершки і збити до кремоподібної консистенції, додати перетертий пармезан та чорний перець та сіль

_Для песто:
Пучок петрушки
Пучок базиліку
Сік 1 апельсину
1 ст.л. лимону
Оливкова олія 2 ст.л.
Сіль
Цукор 1 ч.л. (можна і більше)
Збити все у блендері і подавати з рибою


Это абсолютный импровиз,который я приготовила еще на день Валентина,но все никак не делала пост. Я редко употребляю лосось, в связи с его не свежестью в супермаркетах, поэтому опыта в его приготовлении нет совсем, то я делала все интуитивно. Получилось лучше чем я думала - внутри был нежный розовый цвет, очень сочное мясо,мммм. А из пюре вообще все получилось спонтанно, ведь я искала пастернак, и нигде его не смогла найти,времени оставалось в обрез, поэтому я рискнула и использовала корень петрушки добавив к нему пармезан. Мой муж долго не мог понять что это (такое вкусное). Романтично, полезно и красиво :)

Лосось две половинки , посолить и поперчить. Жарить по 2-3 мин с каждой стороны.

Корень петрушки 3 шт
Пармезан 50 гр (тертый)
Сливки 100 мл
Сварить корень петрушки, добавить сливки и взбить до кремообразной консистенции, добавить перетертый пармезан и черный перец и соль

_Для песто:
Пучок петрушки
Пучок базилика
Сок 1 апельсина
1 ст.л. лимона
Оливковое масло 2 ст.л.
Соль
Сахар 1 ч.л. (можно и больше)
Взбить все в блендере и подавать с рыбой

обеды, sauce, рыба, fish, соусы

Previous post Next post
Up