Ніжна панна кота з соусом з чорниць / Panna cotta with blueberry sauce

Mar 10, 2014 11:09




вершки 150 мл
молоко 100 мл
цукор 50 гр
ванільний екстракт 2-3 краплі
желатин 4 гр

Соус з чорниць:
чорниці 150 гр
мед 2 ст.л.
сік половину лимону



Вершки з молоком довести до кипіння, вкиеути цукор і зменшити вогонь, мішати до повного розчинення цукру. Зняти з вогню , додати ванільний екстракт . Зняти з вогню і розчинити в молочній суміші желатин. Процідити і розлити по формам. Остудити і поставити в холодильник на 5 год.



Заморожені або свіжі чорниці змішати з медом і поставити на маленький вогонь. Коли почнеться виділятися сік потрібно збільшувати вогонь і довести до кипіння. Додати сік лимона і готувати на маленькому вогні приблизно 5-6 хв.



Панна котту вийняти з форми та полити ягідним соусом. Смачного!



сливки 150 мл
молоко-100 мл
сахар 50 гр
ванильный экстракт 2-3 капли
желатин 4 гр

Соус из черники:
черники 150 гр
мед 2 ст.л.
сок половины лимона



Сливки с молоком, довести до кипения, добавить сахар и уменьшить огонь, мешать до полного растворения сахара. Снять с огня , добавить ванильный экстракт . Снять с огня и растворить в молочной смеси желатин. Процедить и разлить по формам. Остудить и поставить в холодильник на 5 часов.



Замороженные или свежие черники смешать с медом и поставить на маленький огонь. Когда начнется выделяться сок нужно увеличивать огонь и довести до кипения. Добавить сок лимона и готовить на маленьком огне примерно 5-6 мин.



Панна коту вынуть из формы и полить ягодным соусом.


double cream 150 ml
milk-100 ml
sugar 50 g
vanilla extract 2-3 drops
gelatin 4 gr

The blueberry sauce:
blueberry 150 gr (fresh or frozen)
honey 2 tablespoons
the juice of half a lemon



The cream and the milk, bring to boil, add sugar and reduce the heat, stirring until sugar is dissolved. Remove from heat , add vanilla extract . Dissolve the gelatin in the milk mixture . Strain and pour into forms. Let it cool and put in refrigerator for 5 hours.



Frozen or fresh blueberries mix with honey and put on a small fire. When you will see the juice , you have to increase the fire and bring to boil. Add the lemon juice and cook on low heat for about 5-6 minutes



Remove the dessert from the form and pour it with berry sauce.

мед, десерты, соусы, ягоды, desserts, детское меню, berries, italian cuisine, молоко, итальянская кухня

Previous post Next post
Up