вершки 150 мл
молоко 100 мл
цукор 50 гр
ванільний екстракт 2-3 краплі
желатин 4 гр
Соус з чорниць:
чорниці 150 гр
мед 2 ст.л.
сік половину лимону
Вершки з молоком довести до кипіння, вкиеути цукор і зменшити вогонь, мішати до повного розчинення цукру. Зняти з вогню , додати ванільний екстракт . Зняти з вогню і розчинити в молочній суміші желатин. Процідити і розлити по формам. Остудити і поставити в холодильник на 5 год.
Заморожені або свіжі чорниці змішати з медом і поставити на маленький вогонь. Коли почнеться виділятися сік потрібно збільшувати вогонь і довести до кипіння. Додати сік лимона і готувати на маленькому вогні приблизно 5-6 хв.
Панна котту вийняти з форми та полити ягідним соусом. Смачного!
сливки 150 мл
молоко-100 мл
сахар 50 гр
ванильный экстракт 2-3 капли
желатин 4 гр
Соус из черники:
черники 150 гр
мед 2 ст.л.
сок половины лимона
Сливки с молоком, довести до кипения, добавить сахар и уменьшить огонь, мешать до полного растворения сахара. Снять с огня , добавить ванильный экстракт . Снять с огня и растворить в молочной смеси желатин. Процедить и разлить по формам. Остудить и поставить в холодильник на 5 часов.
Замороженные или свежие черники смешать с медом и поставить на маленький огонь. Когда начнется выделяться сок нужно увеличивать огонь и довести до кипения. Добавить сок лимона и готовить на маленьком огне примерно 5-6 мин.
Панна коту вынуть из формы и полить ягодным соусом.
double cream 150 ml
milk-100 ml
sugar 50 g
vanilla extract 2-3 drops
gelatin 4 gr
The blueberry sauce:
blueberry 150 gr (fresh or frozen)
honey 2 tablespoons
the juice of half a lemon
The cream and the milk, bring to boil, add sugar and reduce the heat, stirring until sugar is dissolved. Remove from heat , add vanilla extract . Dissolve the gelatin in the milk mixture . Strain and pour into forms. Let it cool and put in refrigerator for 5 hours.
Frozen or fresh blueberries mix with honey and put on a small fire. When you will see the juice , you have to increase the fire and bring to boil. Add the lemon juice and cook on low heat for about 5-6 minutes
Remove the dessert from the form and pour it with berry sauce.