Борщ по-ужгородськи

Feb 25, 2014 00:06





Свинина на кістці - 600 гр
телятина 400 гр
капуста 1 головка
картопля 5-6 шт
морква 2 шт
цибуля 2 шт
часник 4 зубчика
яблука 3 шт
буряк 2 шт
томатна паста 3 ст.л.
яблуневий оцет 2 ст.л.
цукор 2 ст.л.
лавровий лист 2 шт
сіль,перець



Свинину та телятину поставити у каструлю з водою та довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати приблизно 1,5 години. Нашинкувати капусту та вкинути до мяса разом з лавровим листом. Варити приблизно 15 хв, додати порізану картоплю. і варити ще 10-15 хв. Далі додати заправку. Для неї: підсмажити на олії подрібнену цибулю та часник до золотистого кольору, далі додати порізану моркву та смажити ще 5 хв. Потім додати натертий буряк та дрібно порізані яблука , оцет, цукор,томатну пасту, сіль та перець. Тушкуємо 5-7 хв. І додаємо заправку в бульйон. Готуємо ще приблизно 5-10хв. Смачного !




Свинина на кости - 600 гр
телятина 400 гр
капуста 1 кочан
картофель-5-6 шт
морковь 2 шт
лук 2 шт
чеснок 4 зубчика
яблоки-3 шт
свекла 2 шт
томатная паста 3 ст.л.
яблочный уксус 2 ст.л.
сахар-2 ст.л.
лавровый лист 2 шт
соль,перец



Свинину и телятину поставить в кастрюлю с водой и довести до кипения. Уменьшить огонь и готовить примерно 1,5 часа. Нашинковать капусту и добавить к мясу вместе с лавровым листом. Варить приблизительно 10 мин, добавить порезанный картофель и варить до мягкости . Далее добавить заправку. Для нее: поджарить на масле измельченный лук и чеснок до золотистого цвета, далее добавить порезанную морковь и жарить еще 5 мин. Затем добавить натертую свеклу мелко порезанные яблоки , уксус, сахар,томатную пасту, соль и перец. Тушим 5-7 мин. И добавляем заправку в бульон. Готовим еще примерно 5-10 мин. Приятного аппетита !





Pork on the bone - 600 gr
veal 400 gr
1 head cabbage
potatoes-5-6
2 carrots
onions-2 PCs
4 cloves garlic
apples-3 PCs
beet 2 PCs
3 tablespoons tomato paste
Apple vinegar 2 tablespoons
sugar, 2 tbsp
Bay leaf 2 PCs
salt,pepper



Pork and veal put in a saucepan with water and bring to a boil. Reduce heat and cook about 1.5 hours. Cut cabbage and add to the meat together with a Bay leaf. Cook for about 15 minutes, add the chopped potatoes and cook for about 15-20 minutes then add the sauce. For it: fry chopped onions in oil with garlic until golden brown, then add the chopped carrot and fry for 5 minutes Then add the grated beets , finely chopped apples , apple vinegar, sugar,tomato paste, salt and pepper. Simmer for 5-7 minutes And add it all into the broth. Preparing for about 5-10min. Bon appetite !



закарпатская кухня, картофель, капуста, apples, яблоки, супы, soups, свинина, обеды, pork, телятина

Previous post Next post
Up