Гарбузовий суп з свіжим коріандром, арахісом та чілі / Pumpkin soup with fresh coriander and chili

Sep 20, 2013 23:29

Вже не так тепло, не все так зелено, але з цієї ситуації можна вийти. ЯК ? Наприклад приготувати до нестями смачний гарбузовий суп , щоб зігріти свій шлунок і душу. Він пікантний , пряний , теплий і дуже ароматний. Саме осінь надихає на такі рецепти. Я довго чекала гарбузового флешмобу і таки дочекалася - ФМ http://gorobina.livejournal.com/48063.html від Ленки gorobina
Смачного  І нехай вам буде тепло !




Гарбуз 800 гр
Цибуля 1 шт (велика)
Часник 5 зубчиків
Тертий імбир 3 ст.л.
Оливкова олія 4-5 ст.л.
Майоран 1 ч.л.
Курячий бульйон 2 стакани
Рибний соус 0,5 ст.л.
Сіль та перець ( я використовувала білий)
Вершки 50 мл
Для подачі :
свіжий коріандр
подрібнений арахіс
перець чілі



Гарбуз очистити та порізати скибками , полити оливковою олією (2 ст.л.), посолити і поперчити і готувати в духовці на 180 приблизно 20-30 хв.Вилити в блендер і пюріровати.



Цибулю порізати кружальцями, подрібнити часник, і смажити все на оливковій олії до легкого золотистого кольору, далі додати натертий імбир і всі спеції, готувати ще 10 хв на маленькому вогні. Влити бульйон і додати гарбуз, довести до кипіння, відкоригувати сіль та перець та додати 50 мл вершків, готувати ще 5-7 хв і вимкнути вогонь. Прикрасити коріандром, чілі та арахісом.





Уже не так тепло, не все так зелено, но из этой ситуации можно выйти. КАК ? Например, приготовить безумно вкусный тыквенный суп , чтобы согреть свой желудок и душу. Он пикантный , пряный , теплый и очень ароматный. Именно осень вдохновляет на такие рецепты. Я долго ждала тыквенного флешмоба и таки дождалась - ФМ http://gorobina.livejournal.com/48063.html от Ленки gorobina
Вкусного  И пусть вам будет тепло !



Тыква 800 гр
Лук 1 шт (большая)
Чеснок 5 зубчиков
Тертый имбирь 3 ст.л.
Оливковое масло 4-5 ст.л.
Майоран 1 ч.л.
Куриный бульон 2 стакана (можно просто воду)
Рыбный соус 0,5 ст.л.
Соль и перец ( я использовала белый)
Сливки 50 мл
Для подачи :
свежий кориандр
измельченный арахис
перец чили



Тыкву очистить и порезать ломтиками , полить оливковым маслом (2 ст.л.), посолить и поперчить и готовить в духовке на 180 примерно 20-30 хв.Влить в блендер и пюрировать.
Лук порезать кружочками, измельчить чеснок и жарить все на оливковом масле до легкого золотистого цвета, далее добавить натертый имбирь и все специи, готовить еще 10 мин на маленьком огне. Влить бульон и добавить тыкву, довести до кипения, откорректировать соль и перец и добавить 50 мл сливок, готовить еще 5-7 мин и выключить огонь. Украсить кориандром, чили и арахисом.



Приятного аппетита :)


Already not so warm, not everything is so green, but I have a solution. For example, to prepare insanely delicious pumpkin soup to warm your stomach and soul. It is spicy , warm and very fragrant. Autumn inspires me.
And let you will be warmly !



Pumpkin 800 gr
Onions 1 PC (large)
5 cloves of garlic
3 tablespoons grated ginger
Olive oil 4-5 tablespoons
Thyme 1 tsp
Chicken broth 2 cups (can be just water)
0,5 tablespoon fish sauce
Salt and pepper ( I used white)
Double cream 50 ml
For plating :
fresh coriander
chopped peanuts
chili



Pumpkin peel and cut into slices , sprinkle with olive oil (2 tablespoons), salt and pepper and cook in the oven at 180 for about 20-30 хв.Put in a blender and blend.
Onions cut into slices, minced garlic and fry all on the olive oil until light golden brown, then add grated ginger and all the spices and cook another 10 minutes on low heat. Pour in the broth and add the pumpkin, bring to a boil, adjust the salt and pepper and add 50 ml double cream, cook for 5-7 minutes and turn the heat off. Decorate with coriander, chili and peanuts.

орехи, супы, soups, тыква, флешмоб

Previous post Next post
Up