Фаршировані баклажани в грецькому стилі / Stuffed eggplant in Greek style

Sep 09, 2013 21:16

Це вперше, коли я думала не що приготувати з баклажану, а думала як його прикрасити. Не знаю чи вийшла гарна презентація, але смак мене відправив в Грецію. Окрім цього проходить http://magdacook.livejournal.com/56753.html від magdacook, дуже хотілося взяти участь. Вам смачного, спробуйте !




Баклажани 3 шт
Томати 2 шт
Часник 3 зубчика
Оливкова олія 2 ст.л.
Цибуля 1 шт
Кориця щіпка
Мускатний горіх щіпка
Телятина 300 гр
Тертий пармезан 100 гр
Бульйон 100-150 гр
Петрушка рублена 2 ст.л.
Сіль, перець
Баклажани розрізати навпіл, проколоти декілька разів і випікати в духовці до готовності (160 С).
Телятину порізати на маленькі кубики і підсмажити до золотистого кольору на оливковій олії. Додати подрібнену цибулю та часник і смажити 10 хв. Додати корицю і мускатний горіх. Томати порізати кубиками і додати до м*яса, готувати ще 15 хв. Вийняти м’якоть з баклажанів і порізати на шматки (1 см), додати до м*яса . Влити бульйон і випарити. Додати сіль, перець та рублену петрушку. Зняти з вогню. Прикрасити салат шкіркою з баклажану і подавати з тертим пармезаном .


Это впервые, когда я не думала что приготовить из баклажана, а думала как его презентовать. Не знаю получилась ли хорошая презентация, но вкус меня отправил в Грецию. Кроме этого проходит http://magdacook.livejournal.com/56753.html magdacook, очень хотелось поучаствовать. Вам приятного аппетита, попробуйте !

Баклажаны 3 шт
Помидоры 2 шт
Чеснок 3 зубчика
Оливковое масло 2 ст.л.
Лук 1 шт
Корица щепотка
Мускатный орех щепотка
Телятина 300 гр
Тертый пармезан 100 гр
Бульон 100-150 гр
Петрушка рубленая 2 ст.л.
Соль, перец

Баклажаны разрезать пополам, проколоть несколько раз и выпекать в духовке до готовности (160 С).
Телятину нарезать на маленькие кубики и поджарить до золотистого цвета на оливковом масле. Добавить измельченный лук и чеснок и жарить 10 мин. Добавить корицу и мускатный орех. Помидоры порезать кубиками и добавить к мясу, готовить еще 15 мин. Вынуть мякоть из баклажанов и порезать на куски (1 см), добавить к мясу . Влить бульон и выпарить. Добавить соль, перец и рубленую петрушку. Снять с огня. Украсить салат кожурой из баклажана и подавать с тертым пармезаном .



Eggplant 3 PCs
Tomatoes 2 PCs
3 cloves of garlic
Olive oil 2 tbsp
Onions 1 PC
A pinch of cinnamon
Pinch of nutmeg
Veal 300 gr
Grated Parmesan cheese 100 g
Broth 100-150 g
Parsley 2 tablespoons chopped
Salt, pepper

Eggplants cut in half, bake in the oven until ready (160 C).
Veal cut into small cubes and fry until golden brown in olive oil. Add chopped onion and garlic and fry for 10 minutes, add the cinnamon and nutmeg. Tomatoes cut into cubes and add to the meat and cook another 15 minutes. Remove the flesh from eggplants and cut into pieces (1 cm), add to the meat . Pour in the broth and boil off. Add salt, pepper and chopped parsley. Remove from the heat. Decorate the salad with peel of eggplant and serve with grated parmesan .

greek cuisine, обеды, баклажаны, телятина, грецкая кухня, салаты, закуски

Previous post Next post
Up