Про жіночу привабливість

May 26, 2011 11:44



Насправді, стати привабливою для чоловіків - це одне з найпростіших завдань для дівчат. Куди складніше стати розумною, начитаною, цікавою, хорошобю матірю, реалізованим талантом тощо. А привабливою - легко.
Для того, аби будь-яка дівчина пливла по вулиці, а за нею озирались, класична зовнішня краса - як ото риси обличчя, точений ніс, благородні скули, форма очей чи вигин губів, а також пропорції талії, бедер, грудей і ніг, - практично зовсім нічого не значать.
Мужчини дивним чином реагують зовсім не на класичну гармонію вашої зовнішності, а на дуже прості, я б сказала, інстинктивні, тваринні і примітивні "сигнали".

Звичайно, тут іде річ зовсмі не про одруження, тривалі стоскнки чи навіть любов, а саме про ЗВЕРТАННЯ УВАГИ. Отої первісної і простої, про яку мріють всі "непривабливі" дівчата - щоб ото всі шиї звертали, усміхались, уступали кращі місця, фліртували і сипали компліментами.
Це, звісно, не найголовніше, але це початок, а кожнап дорога, як відомо, починається з першого кроку.

Так от.
Якщо ви хочете цієї уваги, вам потрібно часу від одного дня до одного року на підготовку (залежить від "початкових даних", так би мовити), і я на 100% впевнена, що яка б там у вас зовнішність не була чи якими б комплексами вас не обдарували любі батьки-родичі-друзі-дитинство, ви зможете самі з себе зробити Дівчину, Яку Хочуть Трахнути З Якою Хочуть Познайомитись (ой да ладно ту всю скромність, це теж саме).

Отож:

1) Фігура - ви маєте бути ХУДА.

Тут є такі два нюанси, умовно їх можна назвати плюсом і мінусом.
Плюс - це те, що насправді, якщо ви худі, то всі інші недоліки фігури - криві ноги, малі груди, надто широкі ребра, пласка попа, надто маленький чи надто високий ріст - будуть значно, і ще раз підкреслюю, значно, знівельовані.

Мінус - це те, що за всіма законами стереотипів, вам давно навязали думку, що мужик не собака і на кустки не кидається, що чоловіки люблять великі груди, що жінка має бути трошки "битою" і бла бла бла, а також те, що якщо ви на разі не худа, то нею треба СТАТИ, а це не так просто - але знову ж таки, тут значна участь стереотипів. Стати худою просто - треба просто мало жерти (зауважте, не ЗОВСІМ НЕ ЖЕРТИ, а власне, стільки, аби мати силу на життєдіяльність, і ні грамом більше). Ну, сам процес схуднення - це велика тема, її я висвітлювала колись раніше, і ще не раз висвітлю.
Одним словом, мінус в тому, що тут треба добряче покорпіти як над собою, так і над горою міцно вкорінених стереопів.

А тепер - яка саме ХУДИЗНА має бути. Анорексики і страхіття з дирою між ногами - крайність, звісно, в ідеалі - ріст - 115. Менше - фігня, тому що це чрєвато для здоровя, а жодна краса і привабливість не є пріоритетнішою за добре самопочуття. І ще раз - ніякі думки бабусь-матусь про те, що ви вже як з хреста зняті, про те, що хорошої людини має бути багато, вас не повинні цікавити - якщо ви справді хочете бути привабливою для протилежної статі.
Ну, і краще бути не просто худою, а підтягнутою і без целюліту - заняття 2 рази в тиждень фітнесом, тайбо, степом, дайджестом, аеробікою, плаванням вам в цьому допоможуть (з власного досвіду - фітнес (тренажери) найкраще. Якщо ви вже схудли і хочете підтягнутись)

2) Волосся - має бути ДОВГЕ

Не хочу образити дівчат з коротким волоссям, але з власного досвіду (бо мала всяке), скажу: запустіть собі волосся нижче плечей, а по можливості, по ліктів, і це додасть вам балів. Всі ці розмови про супер-сексі стрижки "під мальчіка", ірокези і дреди - це харашо, але саме образ "гламурної кіси" (з якої так злісно ржуть всі лурки і прочі), НАСПРАВДІ найбільш привабливий для чоловіків. Ви можете ригати від образів "милих дєвочєк" і "сєлєбрітіз", ви можете чисто з протесту обстриагти волосся під йожик, ви можете поснювати собі, що коротше волосся простіше доглядати, або що з каре ви вилита Мірей Матьє, але якщо ви хочете, аби на діскопляскє вас запрошували на повільні танці все нові і нові мущіни - запускайте довге волосся, фарбуйте в білий, чорний або природній кольори (ніяких рожевих, салатових, жовтих, міліровочних косм, також ніяких "шапочок" і начьосіків), розпускайте і виходьте на ахоту. Ну, і звісно ухоженість ніхто не відміняв: мити щодня, вкладати як на подіум, не лінуватись.

3) Одяг - повинен бути яскрвим і сексуальним

Якщо ви діва з довгими патлами і стрункою фігурою, в вас в кишені вже 60% успіху. Але тільки за умови, що ви НА КАБЛУКАХ. Шпильки - ваші найкращі друзі, дівчата, і всі страждання на рахунок "шпильки це ужасно", "я не вмію на них ходити", "від них болять ноги" забудьтие раз і на завжди. Якщо ви хочете зручно і швидко сходити в супермаркет, вдягайте кроси. Якщо з подружками в кіно - вдягайте балетки. А якщо ви хочете, аби на вас звернула увагу протилежна стать - ТІЛЬКИ ШПИЛЬКИ. Ви моментально станете впевненішими в собі, мовчу вже про візуальний ефект для ніг і всієї фігури.
Одяг - наплюйте на всі правила гарного тону і скромності, вдягайте короткі плаття, міні-спідниці, шорти, майки, кофти з декольте і т.д. Якщо ви ідете на прийом в Букінгемський, ви повинні виглядати пристойно, якщо вам 30 і ви замужем - просто гарно, якщо на показ Фешн-вік - стильно, і так далі, але якщо вам потрібно знайомитись з хлопцями, перестаньте вийобуватись і придумувати велосипед.
Взагалі, відкритий і сексуальний одяг - основний козир вас як дівчини, знаю по собі: якщо ідеш соі в кросах і джинсах, увлічьонно погризуя яблуко, увагу зверне хіба що коханий мущіна, який зі мною вже давно і любить мене не тільки за зовнішність (за три роки то вже якось природно). А якщо напялити короткі шорти, шпильки, а ще не дай бог, відкритий топ, то зовсім інша справа - і тепер, коои я пачтізамужня, мені якось навіть незручно так вдягатись. А якщо у вас особисте життя ще не влаштоване - то чого строїти з себе монашок?
Мужики дуже примітивні в своїх смаках на жіночий одяг - якщо вони не гоміки чи дезігнери. Інакше у всіх стриптизерок та інших "мєчт" улюбленим прікідом були б не чулки в сєтку і корсет без верху, а, блядь, твідовий костюм і капелюшок-таблетка.

! Перше АЛЕ: не переборщуйте! І при вьсому бажанні, не вдягайтесь як закінчена путана. Все таки, міра у всьому.
! Друге АЛЕ: все ж таки, краще поєднати сексуальність одягу з його якістю і загальним стилем, аби не виглядати на бичку-шлюху (pardon)
! Третє АЛЕ: зимою забийте на всю чоловічу увагу світу - цистіт не дрімає.

4) Макіяж

Якщо ви зробили все написане вище, на макіяж можна повністю забити болт. Крім тих випадків, коли у вас погана шкіра або якісь явні дефекти, які треба замаскувати. Ну, там, візуально зібльшити очі за рахунок туші чи тіней, звузити ніс чи овал лиця, і т.д., але оскільки це треба вміти ,краще взагалі нічого не чіпайте і не переборщуйте. Ромальовану, як клоуна, бабіщу не спасуть навіть короткі шорти на струнких ногах.

5) Манери

Це дурний підпункт, але тут я хотіла сказати лише, що навіть при повному параді і на каблуках можна вести себе, як справжня дура, і це значно зіпсує вам атмофсеру. Не горбтесь, не ржіть як кобила, не ходіть напівзігнутих ногах, поводьтесь краще стримано і скромно - за вас все скаже ваша міні-спідниця

6) Винятки, якці лише підкреслюють правило

Так, є дівчата не худенькі, в простих джинсах, з короткими стрижками, без каблуків, які не обділені чоловічою увагою, а навіть навпаки. Але - ще раз кажу - це винятки, ці дівчата або ж напрочуд красиві (з ідеальними рисами лиця і фігурою 90-60-90), або ж з сильною харизмою (але це теж треба вміти - постійно усміхатись і "строїти глазкі" просто так і без зусиль).
А правило таке - якщо ви звичайна, середньостатистична дівчина, і ви хочете, аби з вами знайомились чоловіки (а далі вже в діло піде і ваш інтелект, і почуття гумору, і взагалі багатєйший внутрішній світ), то не вигадуйте веслосипед, не бийтесь головою об стінку, і не заморочуйтесь.

Насправді все дуже просто : )
Слухайте Дашу, і все буде класно

серйозне, любов, позитив

Previous post Next post
Up