Два слова на захист МакДональдс

Apr 19, 2011 00:28



Ця думка мені прийшла одного разу, коли я проходила мимо МакДональдса, сидячи на дієті...
Так от, я в той час активно скидала зайвих кілька кілограмів, і вважала МакДональдс мало не зоною відчуження, територією жирних і пеклом для людей, що правильно і здорово харчуються... Я ішла собі як звичайно і раптом звернула увагу, що не такий вже великий відсоток людішок в МакДональдсі таки жирні... чи з зайвою вагою... і більше того: цей відсоток зовсім не більший, ніж в будь-якій іншій кафешці, та навіть просто на вулицях +- таке ж співвідношення струнких, середніх і тучних граждан... І ще більше того - я сама, яра противниця МакДі, благополучно набирала свої зайві кіло, обходячись без гамбургерів і мак-меню...  І мені прийшла в голову думка, що щось тут не так... І я вирішила проаналізувати, чому ж всі кругом кричать, що через МакДональдс люди жиріють.

От справді, чому? Якщо ось так спитати будь-яку пересічну людину - ЧОМУ САМЕ жрачка з МакДональдса аж така шкідлива для фігури? Отже, по порядку:

1) Тому, що в маківські гамбургери пхають якусь таємну неізвєсну хімію, від якої невинні людішки пухнуть, як бройлери...

В наш час хімію пхають всюди, починаючи від сирів і закінчуючи йогуртами, але ж коли людина жере йогурт чи польське кроплене яблуко, вважається, що вона здорОво харчується, все ок, та й не жиріє вона, як бугай, від такої хавки. Тобто, хімія тут ні при чому, люди - це міф.

2) Тому, що в МакДональдсі вся хавка жутка по своїх сачітаніях - вуглеводи з білками, при чому, всілякі там складні вуглеводи і важкорозчинні жири, а ще цукор і пекельне поєднання цього всього.

Чекайте, але ж домашні бабціні пиріжки з м'ясом, вареники з шкварками чи милі мамині канапки з салямі... чи макарон з відбивними... чи пляцки з дерунами... це все ті ж ацкі поєднання вуглеводів з жирами і білками, це все ті ж пекельні цукри і важкозасвоювана глюкоза... але чомусь людина, яка жере це все добро, вважається, що харчуєтсья куди правильніше, ніж жруща чізбергер з макфлурі?!

А крім того всі ми знаємо, що в МакДональдсі в меню є гори різних салатів, дієт-кол, лавашів та іншого добра з цілком здоровим поєднанням клітковини і білків...
Висновок - жуткий склад саме маківськог оменю - це також міф.

3) В жратву в МакДональсді додають якусь спіцальну наркату, від якої ми отримуєм звикання до маківської жрачки

Ну це взагалі брєдотня, тому що звикання до фастфуду іду не через наркату, а через те, що вона смачна, проста і доступна.

ТОБТО!

Хавка в макдональдсі нічим не шкідливіша від ІНШОЇ, немаківської, жирної-солодкої-мучної їжі, просто вигідно ж бакланити клятих америкосів і комерсантів, які блять своїми хитровиїбаними оборудками ожирняють наші чудні стройні тіла.

А насправді, якщо людина їсть в міру і рахує калорії, то хай хоч шосніданку зжирає гамбургер/чізбургер/макпиріг чи шо там ше, вона НЕ ПОПРАВИТЬСЯ. Так само як і з будь якою їжею... Якщо ти знаєш, що ти нажираєш на здорових 2000 калорій, прфіг, чи ти то нажираєш в макдональдсі чи на кухні рідної бабці - ти одинаково не поправишся. І якшо ти будеш навіть суперздорового геркулесу з молоком і яблуками товкти на 5000 калорій в день, ти розжирієш як кабан.

Короче, Макдональсд не винен в тому, що люди ненажерливі свині.

психологія, руйнівники міфів, мат-перемат

Previous post Next post
Up