Про справляння враження - 2. Математична неточність.

Apr 15, 2011 11:09

 

І ще про таке я задумалась...
От є різні верстви населення, так? Є простий робочий клас, є середній (ну плюс мінус в Україні тій нашій...) клас, є багатші люди, є дуже багаті, є блять жирні наглі депутати та бандити... І всі ці люди різного віку.

І по логіці, в людей в віці 40-50 років... є діти віком 15-25 років... які живіть разом з ними. Оскільки більшість молодих людей в цьому віці ще не живуть окремо, а живуть в батьківських домах-квартирах, значить, вони само собою відносяться до того ж самого рівня життя, що й їхні батьки.

Тут все правильно, да?

Припустимо, що є різні "точки акумуляції" різних верств населення - ну, приміром, багаті люди сидять по ресторанах-казино-банках-центрових офісах... бідні на заводах-столовах і тд... Але ПО ВУЛИЦЯХ ходять всі, правильно? Ну, чи їздять, кожен на транспорті свого класу (лексус чи маршрутка, і т д...).
Тут все теж правильно, да?

Якщо глянути на наші львівські вулиці... просто неозброєним оком... на вікову категорію 40-50 років... що ми бачимо? 10% - очевидно багаті люди (статусні речі, дорогий одяг, машини...), 5% маргінали (бомжі, попрошайки, алкоголіки і т д), 30% середній клас (добре вдягнуті люди, на машинах середнього класу, з середнім достатком), і більше 50% - це простий робочий клас. Порівняйте "населеність" маршруток-трамваїв з "населеністю" автомобілів на наших вулицях - відразу кидається в око, що БІЛЬШІСТЬ людей вікової категорії 40-50 років це звичайні прості люди, без вищої освіти, свого бізнесу і т. д. Я звичайно дуже приблизно такі цифри визначила, просто на око, заради цікавості, але що цікаво, тут нічого дивног очи шокуючого - такі ж цифри видають нам ЗМІ та відділи статистики. Одним кліком мишки гугл прямо зараз видав мені ось цю статтю, до прикладу - http://www.galinfo.com.ua/news/82898.html, і т.д... В нас багато бідних людей, які живіть скромно, важко працюють, це факт.

За простою логікою... якщо в 40-50 річних батьків... діти такого ж рівня достатку... бо живуть вони разом в одній сімї...

то що ми маємо, судячи з огляду вулиць (як такого собі подіуму соціального рівня)?

Якщо глянути на ті ж вулиці, на молодих людей 15-25 років... ми маємо таке (ще раз кажу, приблоизно і неозброєним оком):
10% - маргінали (мололі алкоголіки, наркомани і т.д.)
10% - прості люди (скромно вдягені, без статусних речей... і що характерно для молоді... без ознак "справляння враження")
5% - відверто багаті люди (атвомобілі, годинники, аксесуари, дорогий одяг)
і біля 70% молоді з синдромом "справляння враження". І тут справа не тільки в і сумках "під луї віттон" і китайський айфонах, чи дешевому одягу з ринків з закосом "під бренд"... Така молодь може бути вдягнена в досить дорогі речі, але найбіьша трагеді в тому, що на ці речі вони тратяться з останніх сил. За половину зарплати купують джинси, за дві - телефон. Вони все так же намагаються СПРАВИТИ ВРАЖЕННЯ.
І на перший погляд, якщо глянути на наші вулиці на молодь, складжаєтсья враження, що всі вони стильені, модні, багаті, гламруні і пафосні діти своїх багатих батьків. Складаєтсья враження, що:

10% - маргінали, 10% прості люди... а 80% - багаті люди.
Ну, це якщо не копатись в істинності їх брендів і в якості їх статусних речей... Це якщо поверхово... І навіть якщо якась чиясь підробка за кілометр кричить про свою фальшивість, візьмемо саму СУТЬ: бажання, БАЖАННЯ штучно приєднатись до касти супербагатих. Справити враження.

А тепер, вніманіє, вопрос.

Якщо на вулицях люди в 40-50 років (назвемо їх "батьки") в 50% випадків без пантів і пафосу... є простими робочими людьми... то де взялись оці 80% багатих "дітей"?

Вот іменно, що НІДЕ.

Ніде, тому що це вигадка, фальш, маска, мішура.

Якась уроділва дебільна соціальна гра.

Оглянітьс на вулиці, спитайте цих 50% батьків - а хт оваші діти? і цих 80% дітей - а хто ваші батьки? як може бути така математична неточність?!...

І ще... чому це погано.

Може, хтось скаже, що в прагненні до кращого життя немає нічого поганого. Так, немає - якщо ви прагнете його, працюючи і добиваючись цілей. А коли ви просто створюєте собі якийсь дурний "імідж" який ви побаичли по ящику чи в інтернеті, це... тупість...
Я собі можу уявити, як приємно батькам, які відпахали 12 годинну зміну на заводі, віддавати своїх гламурній доці півзарплати на тусу в феномені.

Амінь )

бєшений принципіальний суржик, серйозне, рагу.лі

Previous post Next post
Up