Кекс з курки з начинкою

Mar 26, 2012 13:29

Хочу поділитися рецептом смачного м*ясного кексу,або запіканки, або хліба. Не знаю, як це назвати точно, але головне - це дуже смачно. І саме з курячого м*яса - дуже ніжно, ароматно і ситно.




Потрібно: 4 курячих філе, 3 ст. л. мелених сухарів, 2 середні цибулини, 3 яйця, 0,5 скл. молока, 100 г вершків 35%-ої жирності, сіль, чорний свіжо змелений перець, 50 г вершкового масла, 50 г твердого сиру, зелень кропу.

Відділити жовтки від білків. 3,5 філе, цибулю, сухарі перемолоти в бленд ері або прокрутити через м’ясорубку з дрібною решіткою, додати молоко, вершки, жовтки, сухарі та спеції. Масу добре збити (якщо в блендері) або вибити, якщо фарш пропущений через м’ясорубку. Білки збити з дрібкою солі до утворення міцної піни. Обережно вмішати білки в масу. Форму змастити маслом. Масу розділити на три або чотири частини. Підморожене масло, решту філе і сир порізати кубиками. Кріп дрібно посікти. Викласти шар фаршу у форму, розрівняти. Викласти шматочки філе, сиру та масла, посипати кропом. Далі - знов шар фаршу. Знову - масло, сир, філе і кріп. Викладати, поки не закінчаться інгредієнти. Останнім має бути шар фаршу. Розрівняти і поставити у гарячу духовку. Випікати 30 хвилин.


смачно

Previous post Next post
Up