Вчитися і ще раз вчитися: ресурси з вебінарами для педагогів

Dec 07, 2021 14:34





Навчання впродовж життя… Цей вислів уже давно набув популярності не лише серед учнів й студентів, але й серед тих, хто знання надає. Адже будь-якому професіоналу, щоб залишатися затребуваним та «актуальним», потрібно навчатися новому та постійно самовдосконалюватися. Пропонуємо добірку з ресурсами, де усі охочі зможуть пройти вебінар та отримати відповідний сертифікат.

British Council На вебінарах пропонують ідеї, які допоможуть зробити заняття в класі більш цікавими для учителя й учнів. Вони стосуються добробуту вчителів, інклюзивної освіти, викладання англійської мови та дають можливість безперервного професійного розвитку.

Цифрове видавництво MCFR Взяти участь у будь-якому заході MCFR (вебінари, конференції, семінари) можуть усі охочі. Для цього потрібно лише зареєструватися на ресурсі, обрати захід, який вас цікавить, та натиснути кнопку «Взяти участь». Подальші інструкції з персональним квитком на захід надійде на електронну адресу. Через декілька днів по закінченню вебінара викладається його відеозапис. Переглянути відеозапис можуть лише зареєстровані користувачі.

Педагогічна преса
Окрім можливості взяти участь у вебінарах, ресурс ознайомить з усіма новинами освітньої сфери, повідомить про різноманітні конкурси. Є доступ до бібліотеки, відеоуроків та навчальних програм.



Інтернет-марафони вебінарів від видавничої групи «Основа» На каналі кілька інтернет-марафонів, а також відеоуроки, електронний конструктор уроку, відео від авторів підручників та багато іншого. Кожен педагог точно знайде те, що його зацікавить.

Вебінари від видавництва «Ранок» Реєстрація на вебінари потрібна для того, щоб мати змогу отримати сертифікат та завантажити (скачати) програму вебінарів.

Інфоурок Російськомовний ресурс для педагогів. На даний час доступні 89 вебінарів. Є можливість публікувати свої матеріали та отримати свідоцтво про публікацію в офіційному ЗМІ. Це безкоштовно.

Відеоуроки У цьому розділі кожен учитель може безкоштовно взяти участь у вебінарах на найактуальніші теми. Досвідчені викладачі поділяться з вами своїм досвідом, що дозволить зробити свої уроки ще продуктивнішими і цікавішими.

Вчитися і ще раз вчитися: ресурси з вебінарами для педагогів https://bit.ly/3CAYz1e #вебресурси #Інтернет #користно #навчання #педагогіка

дети, #педагогіка, #Інтернет, #навчання, #користно, #вебресурси, Интернет, обучение

Previous post Next post
Up