весняні підсумки-2013

May 31, 2013 11:15

Весна видалася неймовірно щедрою на емоції та подорожі.
У перший же день весни я дізналася, що мене таки беруть на конференцію в Естонію. Сталося велике щастя, бо там мене ще не було, як і на міжнародних конференціях взагалі, тому було подвійне захоплення))))
Потім я захопливо дописувала статтю про оніричні мотиви в Шевченка, що мені теж, як не дивно, дуже сподобалося, бігала на пари з філософії, дописувала сякий-такий реферат і робила ще якісь важливі універські фігні.
7-9 березня ми з брателлом та його дівчиною вибралися в Подобовець, куди підвалили Сом із Мар'яною та Кирюха. Було симпатично. тільки Даша сильно вдарилася головою, коли робила останній спуск на лижах=))) Окремі веселі історії роблять наша життя насиченим, а тим більше, коли вас зачиняють з другом в одній квартирі на цілий вечір )
Потім мені вдалося вирватися в Миргород, побувати на хрестинах і познайомитися з неймовірно крутими людьми через стоп.
В есна була затяжна, але мене це дуже надихало. Я ніколи ще не бачила стільки снігу в Києві, тим більше наприкінці березня, і тим більше коли це ще й збігається з ДН найліпшої подруги=))) Я була шалено щаслива, це правда) І пофіг, що доводилося йти пішки від вокзалу)))
Потім ми ще мали чудовий час у Львові. Три дні гарних зустрічей та розмов. Все, як я люблю))
У квітні ми з Дімою, хлопцем із Харкова, їздили в омріяний мій простір - Итуаль сюр Рон, моє перше французьке містечко, яке дало стільки незбагненних емоцій, чудових друзів та тепла. Але перед тим ми спершу загналися до Венеції, потім Падуї, де було просто неперевершено, а далі в Париж. Тут ми зустрілися з Мариною, і я вам скажу, що це був чарівний тріп. Бо потім в Итуалі ми ще встигли побачитися з Рубеном. І це вже взагалі з розряду неймовірних збігів)))
Фотки можна подивитися ось тут.
Після Франції ми знову поїхали до Мілана, я нарешті побачила ці чарівні Альпи, а потім зустрілася знову з Сашком, якого я дуже люблю і за яким страшно сумую. За традицією, ми знову ночували в нього в кімнаті, тільки на цей раз нас було вже 4ро в ній=)
По приїзду, в мене лишався рівно один день на підготовку до філософії, але якимось дивом в мене вийшло запхати в голову те, що від мене вимагалося. Аналогічна ситуація повторилася і з іспитом з французької, до якого я готувалася після Естонії=)
Цього травня г епнуло 3 роки з моменту, як ми не бачилися з Н. Це цікавий досвід, у будь-якому разі=)
5го травня, посвятивши паски, я поїхала на Берлін, до Марини. Було чарівно. Ми нарешті мали вдосталь часу, не буде зайняті чимось ще, тож я нарешті можу сказати, що побачила місто й провела спокійно фактично тиждень на одному місці)))
Далі були Вільнюс, Кернаве та Укмерге в Литві, потім три години в Ризі, де я встигла побачитися з Павлом,ииииии (до речі, скоро побачуся знову)))), а потім Тарту. Чарівне містечко з прекрасною атмосферою. І Таллінн, на завершення. Фотки тут)
Отже, 5 країн (не рахую Польщу, Росію та Білорусь, які проїжджали транзитом) за одну весну.
Лишається тільки додати оце відео:))))))

image Click to view

Франція, подорожі, радість, Україна, друзі

Previous post Next post
Up