вдарилася в паркур...

Aug 30, 2007 22:51

Людоооньки!! Що сьогодні було!!!! 


Надходить мені вчора смс від любого Олега Юрійовича: "Завтра, 13.00, м. Арсенальна". Я відписую: "Що саме? Ви викликаєте мене на туристичну дуель чи запрошуєте на неофіційне побачення?". Він відповідає, що і те, і те. Ну, я собі логічно подумала, що, певно, він поназбирує народ із табору, й ми усі разом кудись попремося... А виявилося, що з табору прийшли дві людини: Аня з першого загону і Сашко з другого. А всіх решту я не знала. О.Ю. потягнув нас униз через тенісний корт і якісь хащі, через розґрафітчені стіни й дивні перелази до стіни (певно, то раніше була якась фортеця)...

Коротше, ось результат:


 


 


Отакі от справи) Залазила по трьом маршрутам (найлегший, найскладніший, складний). На найскладнішому (дякую Ґері) половину маршруту мене фактично піднімали, бо віднайти необхідну дірку в стіні було просто неможливо( Страшенно сподобалося, хто хоче зі мною - пишіть, інформуватиму, коли наступний збір))
Сьогодні взагалі був скажено класний день. У цьому товаристві знайшла дівчину, яка займається хіп-хопом на Оболоні й до якої в клуб весь час приходить Озон!))) Тому тепер я точно знаю, що робитиму двічі на тиждень - підтасуюся до неї в "Електру") Верхняк мені не завадить) Та й можливість самотренувань у гарному залі також)

всіх цьомаю)

фото, брейк, екстрім

Previous post Next post
Up