(no subject)

Dec 03, 2011 19:01

Приїхав до мене нарешті Дімка Савчук. Вчора ми ходили з ним на Cirque du Soleil, який шалено вразив кольорами, видовищем, акробатами... Потім ми засіли в милому затишному кафе з інтер'єром, який шалено нагадував не лише Прованс, а й Дром. Власне, Дром навіть більше. І я відчула, що тепер точно знайшла частинку Франції просто на Саксаганського... Ми шалено багато говорили, потім пішки пройшлися до Їжака, потім вирулили вузькими тихими вуличками до Вел.Житомирської, а там і Пейзажка, тиха і прекрасна. А потім був чудний Андріївський, Поділ, маршрутка додому. Ми приповзли майже опівночі, дуже задоволені й милі)
Сьогодні був марш-забіг приблизно тими ж місцями, але додалися Воровського, Гоголівська, Златоустівська, цирк, Володимирський собор і сходи - мої найулюбленіші магнетичні сходи біля Магдебурзького права.
Тепер Діма поки тусить із рідними десь у районі Рошена, я слухаю гарну музику, думаю про те, в якому ж до болю прекрасному місті я живу. І всіх, хто ще необачно має сумніви щодо Києва, - ласкаво прошу до мене на вихідні))

радість, друзі, Київ

Previous post Next post
Up