На конт шалу обок кавярні, дык мяркую, што па-просту шмат каму імпануе, што можна зайсці і папіць адно толькі кавы, і тым самым, недорага пабываць у беларускім "рэстаране". За капейкі "воплотить мечту". Ключавое слова "капейки". Вось, напрыклад, год таму адкрыўся рэстаран з літвінскай кухяй "Кухімістр" (распрацоўка Брэнду і кухні - А.Белы), дык нават абвесткі нідзе асабліва не было. Дарагі і панскі?
Ну-ну, вось быў я там, у гэтым Кухмістры, з кумпаніяй. Інтэр'ер "па-багатаму" прыгожы, але атмасферы 0,1 % адсотка хіба, з музыкі, наколькі памятаю, гучаў нейкі стандартны паўночнанігерыйскі быдлапоп, меню на "обшчэпанятнам" і ніякім іншым чынам не прапануе нейкага каларыту, і афіцыянтка, пачуўшы беларускую спытала "Украінцы?". Карацей, ад панскага там хіба кошты, а ад літвінскага - хіба толькі назва.
Ну тое, што перадрукоўка таго, што мае пэўны інтарэс, асабліва апасля рэстаўрацый Нясвіжскага і Мірскага, прыцягне больш наведвальнікаў - гэта і адказ - чаму.
Comments 5
http://www.kuxmistr.relax.by/
Reply
Самі хоць былі там, ваша ягамосць?
Reply
Я сам не быў.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment