21/11

Jun 06, 2013 23:45

1. Тушені кабачки на сніданок. я ще вчора вимальовувала соковиті картинки процесу їх приготування. о, це був королівський сніданок!
2. Прогулянка в парку.
3. Запланована-скасована-апотімтакиздійснена зустріч у Freud Hause з Орестом orest_zub, власне, його жж вже давно не оновлювався, напевне в силу того, що активно працюють інші відомі любителям подорожей ресурси, зокрема http://openmind.com.ua. Як хотіла я вчора йти на цей вечір, так сильно не було бажання йти сьогодні, на щастя у moy_compas були стабільніші наміри, дякую, Надійко!
Орест мене надихнув, якщо кількома словами. Не те щоб звучала засекречена чи ексклюзивна інфа, просто людина дуже позитивна з хорошим посилом більше двох годин відроджувала приспані бажання. Щонайменше - відкопати старі архіви фот із подорожей і хоч з величезним запізненням, але поділитись зі світом власними враженнями, здати явки-паролі. Наступний крок - спланувати нарешті власну мандрівку, без групових турів та турагенцій. Ну і апогеєм було б кардинально поміняти житя в плані прив"язаності до Києва - залишити роботу і вирушити в далекі краї, але це надто дика наразі мрія, бо є ще й інші цінніші і сокровенніші, на все свій час. Почнемо з маленького.
Відоме правило таймменеджменту - записати план дій на папері, теж саме радять на більшості тренінгів з досягнення цілей. Ось пишу (жж ж підходить?): зобов"язуюсь написати хоча б коротко про мої минулорічні круті і розпрекрасні подорожі: до Боснії, в Скандинавію і в Італію (загалом за ті поїздки побувалось у дванадцять країнах).
Ще багато думок зараз скаче як коники в моїй голові, пішла їх вкладати спатки, завтра дорозберемось :) Добраніч!
4. Ой, ледь не забула - тости! гарячі, з хрумкою золотавою скоринкою, з абрикосовим повидлом. Я їх їла лиш кілька разів у житті, та й то в готелях, а сьогодні навіть сама приготувала і  поглинула у кількості 3 (!!!) шт. Коли вичерпається весь вішліст по зручностях для дому, я додам туди новий пунктик - тостер! :) А тепер добраніч.

21, подорожі

Previous post Next post
Up