Крым уже голодает, Бешенный Принтер™ хочет заставить голодать всю Россию! Скоро нас лишат митболов !

Apr 04, 2014 23:22




У зв’язку з виробничими причинами, незалежними від компанії МакДональдз, діяльність закладів, розташованих у Сімферополі, Севастополі та Ялті, було тимчасово призупинено. Ми сподіваємося, що зможемо відновити їх роботу щойно з‘явиться така можливість.

Головним пріоритетом для нас залишається турбота про наших співробітників, тому компанія надала можливість всім співробітникам зазначених закладів перевестись в будь-який інший заклад МакДональдз в Україні із збереженням займаних посад, окладів і тарифів, оплатою переїзду співробітників та членів їх сімей на нове місце проживання, а також забезпеченням житла на строк 3 місяці за рахунок компанії.
Ми розуміємо та поважаємо рішення кожного співробітника. І якщо співробітник не розглядає для себе можливість переїзду в інше місто України, ми, відповідно до чинного законодавства України, пропонуємо варіанти припинення трудових відносин із максимальним урахуванням інтересів співробітників і виплатою компенсацій.

Компанія МакДональдз є відповідальним роботодавцем та у всіх своїх рішеннях максимально враховує інтереси співробітників.




Депутат предложил закрыть McDonald's по всей России
В России предложили закрыть сеть McDonald's из-за нездорового ассортимента представленной в сети пищи. С такой инициативой выступил глава франкции ЛДПР Владимир Жириновский, заявив о готовящихся пикетах против фастфудных заведений со стороны своих однопартийцев.
Читать полностью »

Они там что уху ели ? А что если завтра ЖанЖак закроют ???
Где станут кушать совестливые интеллигенты ?

НеЗабудем!НеПростим!, трагедия национального масштаба

Previous post Next post
Up