(no subject)

Apr 10, 2017 22:43


Печене м’ясо «Гармошка»

Треба взяти свинячу вирізку або шию (полядвицю не варто, бо буде суха). Порізати її шматками, як на відбивну, але до кінця не дорізати.
Приготувати суміш спецій - мелений перець чорний, червоний, духмяний, сіль і часник, пропущений через часникодавку
.Змастити цією сумішшю кожен шматочок.
Між шматками м’яса вставити шматок голландського сиру та кружальце помідора, за бажанням можна болгарський перець
. Довкола м’ясо обкласти шампіньйонами. Акуратно розмістити все це в рукаві для запікання і випікати до готовності. М’ясо вдається дуже соковите та смачне.



с

в рукаве, , запечь, свинина, мясо

Previous post Next post
Up