Переходимо до цукерок-конфет з риби, водоростей і іншого планктону.
З рибою трошки інша історія, вона не завжди солодка але ЗАВЖДИ ГОСТРА В ЧЕРВОНОМУ ПЕРЦІ І ЧОРНИМ ПЕРЦЕМ ПРИСИПАНО.
Смак сухоі солоно-солодкоі тюлькі з хребтом і кісточками-ви не забудете і пронесете через усе життя -самим яскравим спомином!.
Лублять також риби класти у цукровий сироп-глазурь і присипати кунжуком.
особливий вид рибки--солодкоі- це оця малюсенька -розміром з ноготок іі ідять з головою (голова зазвичай дуже солодка), і з горішками якіе дуже солені. теж смакові хвилі турбують ясна і переходять в мозок непрємним імпулсом...ех шасливі ви шо не мае то коштувати.
може деякі не памнятають але усі ці си закусі тіпа калмар сушений , осміног до пива і так далііі, прийшло до нас десь наприкінці 2002 року. звідки -правилно звідци. Ппоказую орігінали оцих сушених кальмарів , а також іх братів і сестер.
vse vono solodko gostre!
і про цукерки з риби,
дуже часто особливо на кітайскуйновий рік, дітям покупають "під ялинку" кілограми рибних конфет. це кусочки солодкоі риби загонуті в різноколорові обгортки. або риба посічена і перемішан з водоросями , ало просто солодкі сушені водорості з кітайскіми травяними ліками. смакота...смакота лише для маленьких кітайчат.
останнім часом стало модним також істи висушені на гарячому овітрі порубані овочі, наприклад ось огірок розрізаний на полосочки і висушений при темп 200С, компанію іому складае солодка картопля банан, спаржа морква і ріпка-турнепс...
os' tak
тай таке на конемтарі не сподіваюсь з а зазвичай як багато картінок ніхто не коментуе :))