Про СОлодке Мнясо и цукеркы з рыбы

May 13, 2008 19:02

мене типа трошкы розрикламирувалы, и тому хочеться пидтыматы статус наданый

ДАввно вже була россказаты про мiсцеви изыски в куxнi на нiй и коло ней.

Отож пост про сухе солодке мясо до чаю, цукеркы з рыбы, пошматовани сухи овочи в цукровий пудри.



В міксованій кітайскій културі окрамою темою -не окремим великим шматком виділяеться култура іжі, а серед цого шматка- десь посередині локалізуеться популяція МЯСА мняса мнясця.

для ПРИГОТУВАННЯ МНЯСА У всіх іого проявах ЗАВЖДИ ЗАСТОСОВУЕТ"СЯ ЦУКОР ЦУКОР ЦУКОР!!!!!!!!!

Тому для европейців шо суда приійджають і беруть до іжі шось схоже на відбивну , чи біфстроганофф чи ковбасу чи сосіску---центршок з першим жувком цого мняса БО ВОНО СОЛОДКЕ ТАЙ ШЕ ПАХНЕ ЛІКАРСТВОМ.

Але согодні я роскажу про окреме мнясо яке я впервнеа пересічний украінець не бачив і не ів і нечув і не нухав-(І добре якшо так-бо осадок почуттів лишетьси ана все життя.)

Окремим видом зісного мняса тут це ВИСУШЕНЕ ПОРУБАНЕ МНЯСО!!що спершу було вумочене в лікарскіх травах з цукром .



Воно може бути різне наприклад на цій картинці це великі шмати сухого мняса, а е ше такий вид  цого мняса коли вони іого перетворують у труху-структура як у скловати, тонкі тонкі фібри такі ніточки з мняса. цу труху добавляють в сусі роли  і інші варянти  рису з нурі.
Ця труха мнясна може бути різного смаку солодка-гостра, солдка-солена, солодка-з спеціями, солодка-з кіт медіциною.   І ГОЛОВНЕ ЦЯ  мясна ТРУХА В ГАРНИХ ЗАЛІЗНИХ БАНКАХ Е САМИМ ОЧІКУВАНИМ ПОДАРУНМОК НА НОВИЙ РІК ЧИ ТАМ ДЕН" НАРОДЖЕННЯ!

НАжаль фотки ціеіі трухи немаю але ви можете уявити скловату коричного кольору з різними відтінками---вце воно і е!

Самий росквіт продажі сушеного мняза приходиться на кітайский новий рік.  Тоді скрізь як у нас ялинкові базари маярять кучугури мняса різних видів: див. карт.















продовження в пості про рибні цукерки-конхвфети!
x

velykyj van' abo nashymy ochamy, ludi, eda

Previous post Next post
Up