(no subject)

Jun 14, 2014 18:21

Виглядає так, що Порошенко вирішив організувати в Україні громадянську війну, бо його тріпотня про те, що з терористами можна боротися не місяці, а години стала явною. Він організував з іншими олігархами майдан тільки для того, щоб посунути Януковича, бо той оббирав всіх. А коли Януковича поперли, він вирішив, що вже все. Далі потрібно утихомирити громадян і панувати.

Його попередник і ставленик Турчинов точно виконував вказівки олігархів на чолі з Порошенко. Він здав Крим, сам нічого не робив щоб боротися з агресором, а закликав громадян боротися і виступати, робити мітинги тощо. Тим часом генералітет та керівництво армії, міліції, кгб, внутрішні війська, альфа, бета і гама всі гуляли по ресторанам і продовжували грабувати.

Розрахунок простий. Вали все на росію і нічого не роби. Люди не зможуть довго таке терпіти і збунтуються. А тоді вся ця паразитична зграя, з міліцією на чолі, зброєю утихомирить всіх, та дістане довгий, або необмежений період панування.

Зараз активно йде винищення патріотів. Сьогодні вбили чергових 40 осіб на літаку. Ніби аеродром не можна захистити. Навіть трауру не об’явили, навіщо, все йде по плану, патріотів меншає. Зате найманців випускають.

Все керівництво - не патріоти, російськомовні совки. Україну чекають тяжкі часи.

революції навколо нас, цитати, майдан, ukranian view point, ідеї гідні розповсюдження

Previous post Next post
Up