(no subject)

Jun 14, 2014 18:00

Тетяна Близнюк

Знаєте, чому вчорашня опа, єдва ставши владою, не хотіла визволяти політв"язнів? Тобто вже одразу після 20 лютого проект постанови "Про визволення політв"язнів", поданий Ляшком упертно не ставили на голосування. Ну так це, знаєте чому, на мою думку?
Одні з тих політв"язнів їм були як оце кістка в горлі, і вони з радістю згноїли би їх у тюрмі хоч сьогодні, а деяких вони ж допомагали засадити. Щодо інших, які не складають їм конкуренції і не мають амбіцій (ну там Запорожець чи Павліченки...) то збиралися піаритись на темі до наступного скликання.
Наприклад ось наша адвокатська група зробила титанічну працю - і очудо!!! запорожцю скостілі термін з 14 до 7 років, ура. Або нарешті ми домоглися, що все йде до того, шо павліченкам змінять запобіжний захід у 2016 році. в акурат перед виборами, славаукраїні!

Так само нашій вчорашній опі, як кістка в горлі батальйон "Азов", бо якось же ж надо обьяснять, чому аж ціла армія і триста штук мусорів, пригрітих і обласканих новою владою не може зробити того, шо може зробити купка патріотівців. Тих самих патріотівців, шо сиділи за влади януковича, а наша рєспєктабєльна опозиція морозилася не то шо на суди до них приїхати, але й поруки підписать. А невтаємниченим людям ще мали підлість нашіптувати: "та то патріот україни, там не всьо так однозначно, вони з кєрнесом працювали, вони на москву працювали, вони ващє знаєте які шушушу мушушу".
Хух. Пятімінутка нєнавісті подошла к концу. Піду мити підлогу.

війна, епоха публічності, будьте прокляті кацапи, wtf?, прєдупрєждьон значіт вооружон, окупація, пащека, цитати, майдан, не треба брехати, політична система, ukranian view point

Previous post Next post
Up