Зло яке живе з нами поруч. Слід катів.

Feb 04, 2014 13:25

А от цікаво: вчора ввечері (моєму вечері) прослизнуло повідомлення у lenta_ua з посиланням на Цензор.нет що москальські кати що вбили Юрія Вербицького разом з місцевими незмінними елітними мєнтами (завжди одними й тими) комфортно живуть у санаторії Сокіл що на обухівській трассі (там поруч царює ригіанальна акула Засуха). Хтось зразу виліз «не дезінформуйте», а я от скажу, що цілком вірю. Дуже навіть може бути. Ще коли у третьому турі мусив виграти Ющенко, я своїми очима бачила як у цих санаторіях що знаходяться біля бьідлітних маєтків та ресторанів-забігаловок усіляких депутатів-прокурорів у сосновому лісі, жили тільки що випущені з зони зеки, один з них у маршрутці жалувався що навіть щітки зубної ще не прикупив, а інший кашляв на весь салон як чахоточний аж згинався. Звідти вони виходили кошмарити Київ під час Помаранчевої революції, але тоді спільнота про це не переймалась не знала не звертала уваги. Тобто усі ті «жовтні» «соколи» та інші яких там багато, вживаються владою як житло для їхніх паскуд та влаштування різних там податкових семінарів, тощо.

Також той комсомолець Луценко щось там мугикав що знає дім з автоматчиками теж у Київській області де катували тих активістів, то значить то чиясь приватна фортеця. Якогось дідька що грає у римського імператора місцевого значення. Аби було політичне бажання, усю цю шваль давно б вже прижучили самі «депутати» та багатії що жирують на Україні та на жаль, є часткою усього цього. А де ж олігархи що хочуть скинути «москальську команду»?

війна, страна_дураков, випробування повторюватиметься доки не з, зри у контекст, співають всі, свобода думки, трохи маячні з розпачу, янучари

Previous post Next post
Up