Цитата (ті у кого забрали гідність і залякують що інші заберуть взагалі все поводяться як тварини)

Feb 04, 2014 12:16

Originally posted by morreth "Попытка поговорить с региональным электоратом закончилась полным провалом"

Причем опять-таки тетка не ТП безмозглая, нормальная конкретная тетка. Я у нее спросила: чем конкретно ей испортил жизнь Ющенко? Как ее прессовали? Отняли бизнес, неправо осудили, рейдерскому налету подвергли, что случилось? В ответ - "Ющенко и Тимошенко поставили страну на колени, страна катится в пропасть" и прочий поток высокопарностей, банальностей и абстракций".

Ну вот казалось бы, простой как постный блин вопрос: "Что тебе плохого сделали?" А ответ - примерно как в этом видео:

image Click to view



Коментую: Бідна тваринка. Воно думало що в бідного козлика хочуть забрати останню загорожу, як у ригівських рабів. От і реакція схожа. Той приколист є диявольський троль. ) Мексиканці, зрозуміло, вміють жартувати. Гарне відео, дуже дотепне. Upd. Мене тут справедливо виправили що то іспанець. Перепрошую за дезінформацію. Моя помилка.

Типовим прийомом колоніалізму є обізвати групу людей тваринами ("негри не мають душі", "западенці запроданці", "донбасскій ядєрньій елєкторат" і т.п.) і тоді з ними можна робити що хочеш. Або посварити різні групи людей, розповівши що інша група то - тварини. Приписати їм поганих рис, сказати що вони вам бажають зла. Це так примітивно, але видимо люди що вважають себе розумними та освіченими ведуться на таке так само як і "дурні" "прості".

епоха публічності, цитати, страна_дураков, зри у контекст, старі газети, taste makers, ukranian view point, затуліть пельку, стереотипи, верзіння

Previous post Next post
Up