Новини одним рядком

Mar 26, 2017 15:46

Дєрєвотів™ і газова гангрена

 
 Адміністрація Трампа дала дозвіл на спорудження нафтопроводу Keystone XL. Всупереч рішенню адміністрації Барака Обама чинний президент США Дональд Трамп дозволив прокладання нафтопроводу Keystone XL. Трубопровід з'єднає нафтотранспортні системи Канади та США.

 Центробанк агонізуючої моцкви представив прогноз ціни на нафту до кінця 2017 року. У прогнозі передбачається зниження ціни на нафту до $40 за барель до кінця 2017 року.

У своїй сторонці

 У Запорізькій області незабаром буде споруджена буддійська ступа

 Пожежу на військовому арсеналі у Балаклії повністю загасили - Міноборони

 Порошенко підписав указ про заходи із вшанування пам'яті жертв Великого терору 1937-1938 років
Від Сяну до Дону

 Маккейн висловив оптимізм щодо надання Сполученими Штатами Україні летального озброєння. Маккейн заявив, що "Володимир Путін веде себе безкарно, як головоріз та гангстер, яким він є"
 // Маккейн - республіканець здорової людини. Не те, що інші.
Пєрєіґрал™

 День волі в Білорусі: сотні затриманих та побитих громадян. Влада Білорусі жорстоко розігнала акцію демократичних сил у День Волі 25 березня, на яку в Мінську зібралось близько двох тисяч людей. Багатьох громадських діячів та журналістів превентивно затримали й побили.

 Гарний коментар на anti-colorados, не можу не запостити:
И вот тут белорусам следует понимать простую вещь. Их протесты Москва попытается использовать в своих интересах. На улицу выйдут сотни провокаторов и людей, умеющих управлять неорганизованной толпой. Не имея опыта уличной борьбы, белорусы обречены попасть под контроль профессионалов. На выходе Путин может получить два положительных исхода. Первый - Лукашенко согнется и обратится за помощью к Путину. Как только он это сделает, по всем основным направлениям внутренней политики будут закреплены кураторы из Кремля и на этом даже куцый суверенитет Беларуси умрет.
Второй исход еще более интересен для Москвы. Сейчас кремлевская агентура может раскачать и возглавить протест. Как только крупные массы недовольных белорусов выйдут на улицу и начнут добиваться успехов, как черт из табакерки, вынырнет ставленник Москвы, который попытается хоть и не возглавить движение, то направить его в нужное русло.
Именно это и вынуждает Луку предпринимать беспрецедентные меры безопасности. Скорее всего, своего народа он не слишком боится, а вот способности российских профессионалов он мог видеть в Крыму или востоке Донбасса. Этого он боится конкретно. Если все задержанные сегодня будут отпущены без последствий, то это будет значить, что кремлевская агентура не успела включиться в процесс и попросту отсиделась в кустах.

 В Беларуси задержали вооруженных граждан России, маскирующихся под «украинских боевиков». «Визитку Яроша» у них не нашли, но обнаружили флаг Украины.

 Лідери країн ЄС підписали Римську декларацію щодо майбутнього Євросоюзу

Завзяття й щира праця

 У США пожежник 20 хвилин робив псу штучне дихання і повернув його до життя. Маленький пес був дивом врятований завдяки наполегливості рятувальника. Пес не подавав ознак життя, але пожежник не здався

 Святкування Сонґкрану на вулиці Кхаосан у Банґкоці скасовано. Санкції

 США запровадили нові санкції проти 30 фізичних та юридичних осіб у зв'язку з порушенням ними правил експортного контролю в торгівлі з Іраном, Сирією та КНДР, повідомили в Держдепартаменті США.

 А осьдечки і рашистам! (але увага, поки що це розповсюджує лише московська агенція пропаганди та-SS) США ввели санкції проти восьми московських компаній. Ці компанії звинувачуються в порушенні положень американського закону про непоширення щодо Ірану, КНДР і Сирії.
Назустріч Нюрнберґу

 Рада Безпеки ООН ухвалила резолюцію, внесену Україною, про захист культурної спадщини в умовах збройних конфліктів. Резолюція підтверджує, що такі дії можуть бути воєнними злочинами.
 // Буде ржачно, напрімєйр, якщо москвопуйло піде під Трибунал і повішення (чи що у них там нинчє полагаєцця за воєнні злочини проти людяності?) саме за руйнування якогось музею на Кримі чи Донбасі. Буде такий прецедент - не прецедент, а прецедентіЩЩє!

 InformNapalm розкриє закриті списки понад 500 військовослужбовців 58-ї армії Росії (ВІДЕО)
Як роса на сонці


 У тимчасово окупованій фашистом татарській Казані вибухнув пороховий завод. Один московіт ліквідований. (ахтунґ, фаш.ресурс)

 На Донеччині затримали бойовика, який розчарувався у "службі" у терористів та ховався від правоохоронців у бабусі. За весь час "служби" бойовику не платили грошей.
Остання агонія московії

 Поржать. У День дурня 1 квітня пенсії московітам піднімуть аж на 52 ржу.бля, і не забудьте про 64 копєйкі. (ахтунґ, фаш.ресурс)
Наша постійна рубрика «прінял за бобра»

 Житель Челябинска до смерти забил битой пожалевшую его женщину (ахтунґ, фаш.ресурс)

 В Петербурге бабушка бросила на улице коляску с грудничком, а ей, в свою очередь, грудничка отдала её дочь, которая отказалась содержать ребёнка (ахтунґ, фаш.ресурс)

 В Оренбуржье селянин убил сестру и мать, которые мешали ему играть в компьютерные игры (ахтунґ, фаш.ресурс)

 В Нижнекамске бухой муж выпилил жену, вылив на неё ведро кипятка (ахтунґ, фаш.ресурс)

 В Кирове отчим убил годовалую падчерицу ударом в живот (ахтунґ, фаш.ресурс)

 Школьника из Брянской области, призывавшего выйти на митинг 26 марта, забрали в полицию прямо с уроков (ахтунґ, фаш.ресурс)

 Компания Яндекс опубликовала результаты анализа запросов пользователей о толкованиях сновидений. Чаще всего россиянам снится Путин (ахтунґ, фаш.ресурс)

 Москвич заявил в полицию на мужчину, отказавшему ему в интиме (ахтунґ, фаш.ресурс)

 Солдаты из сахалинской военной части зарезали сослуживца, чтобы не расплачиваться за купленный для них телефон (ахтунґ, фаш.ресурс)

 В Саратове младший брат заколол старшего 25-ю ударами вилкой и добил сковородой за отказ дать сигарету (ахтунґ, фаш.ресурс)

Оригінал цієї публікації знаходиться на Дрімі і вже отримав
коментарів. Приєднуйтеся і коментуйте саме на Дрімі, бо там я, на відміну від ЖЖ і ФБ, відповідаю регулярно, а високодуховний ЖЖ може бути закритим у будь-який момент.

гондурас, ww3, війна, гандурашка, новини, срашизм, 0 новини, сєпараша, україна

Previous post Next post
Up