Ахаха, ІМХО та іже с німі

Jun 08, 2014 18:44

 Коли живеш не в Україні протягом певного проміжку часу (у моєму випадку це вже більше 7 років загалом), з часом починаєш відставати від життя українського і приставати до життя тутешнього. Це стосується й інтернету його специфічних виразів. 
Наприклад, я не можу зрозуміти, чому дехто російськомовний уживає ІМХО перед початком кожної своєї фрази. Адже те, що людина пише у Пейсбуці чи деінде - за визначенням хамбл опініон, бо вона набирає літери від свого імені..Тобто виходить навмисне підкреслювання факту висловлення своєї думки, хоча це і так усім зрозуміло. 
Тоді я ще не можу второпати, як це можна сміятися "А-ха-ха" і чому сміх мусить починатися із "А". А якщо хтось сміється "Ха-ха-а" - то сміх неправильний? І невже не можна передати своє сповнене сміху враження від чогось за допомогою інших засобів вираження?
А, ну і те що остаточно вводить мене у прострацію і фрустрацію - це слово "селфі". Єдиний SELHPY, якого я знаю і навіть маю вдома (правда, стару модель) - це фотопринтер від Кенон (http://cweb.canon.jp/cpp/index.html). Вочевидь, оці всі селфі-фото роздруковуються на принтерах Кенон, але вони (тобто Кенон) чомусь поки що не повідомляють про шалені прибутки від продажів.

This entry was originally posted at http://brovary84.dreamwidth.org/143564.html. Please comment there using OpenID.

буддизм

Previous post Next post
Up