Неандертальці

Jan 09, 2013 04:00

Є така горі біля Надвірної - Пасічанка. Біля неї є купа кашерних колиб, в яких любителі поморозитись і скуштувати замерзле олів*є святкують новий рік.
Маленька замальовка.
Забили хату 28-ого. Через 2 дні всі колиби вже були захоплені.
Переддень нового року.
АКТ1. 16 година. Заходять в хату шість *неандертальців* з села.
-Привіт-привіт, як справи, ми тут проходили вирішили заглянути. А у вас часом горівки нема? Ааа, не п*єте, ну ок ми йдемо в інші колиби. А то між іншим його колиба - показують на одного з неандертальців.
АКТ2. 22 година. Неандертальці заходять знову, але вже в кількості 3-х юнітів. Двоє вже дуже піддаті і бикують. В одного через плече перекинута дідівська рушниця. Другий матюкається і хоче курити. Найбільш адекватний з трійки намагається не загострювати конфлікту і просить його піти покурити на вулиці - тіпуля демонстративно прикурює сигарету, скурює до половини і аж тоді зникає за дверима...
Лишилось двоє. Селюк з рушницею кожні 5 хвилин вставляє-виймає патрон і тупить в підлогу
- А нууууу заграй шшшшось. Стрілець виконує побажання і шось грає.
Тіпуля, який найдекватніший, намагається спасти втрачену атмосферу свята і шось там бормоче, намагається заспокоїти тіпа з рушницею:
- Володя, ну от уяви собі, заходять до тебе в хату і починають бикувати. Тобі б це сподобалось?
- Ддддай гітару пограти! - вдесяте мовить бидлюк з пушкою.
- Гітару не дам, - вкотре спокійно відрізає Стрілець.
- А ну заграй шосЬ! Стрілець грає *Вону*. В цей момент Юра вирішив, що якшо вже відриватись - то на повну і давай душороздираюче валати під гітару. Козопас не витримав, просльозився і потиснув руку Юрі:
- Мене ще ніколи так не проймало...

Тіпи ше разок питають чи в нас є горілка, знову отримують підтвердження про наш здоровий спосіб святкування нового року, допивають чай і змотують вудки.

АКТ3. На наступний ранок дізнаємось гірку правду в сусідів з найближчої колиби. Неандертальці, не знайшовши вільної колиби, завалились до них з ящиком водки і відсвяткували новий рік разом)). А тіпуля з пушечкою кожні 5 хвилин її перезаряджав...



Якби шо - сніг там був тіки на північних схилах. Фото бай asdflok (c)



Витягнули санки і зїжджали по траві))Сумнівна така забава - санчата ледь не відкинули копита.

новий рік

Previous post Next post
Up