НР

Jan 03, 2011 03:49

       Давайте начистоту. Продивившись фотки у контакті і жж, я зрозумів, що не поміняв би цей новий рік на ніякий інший з тих, на які втикав. Це не означає, що всі вони були УГ, а цей - бест оф зе бест(хоча в більшості випадків внутрішній голос казав вердикт УГ без вагань). Це просто означає, що він мені концептуально сподобався більше ніж будь-який інший. Чому? Бо він був інакший(знаєте як в *Нічному Дозорі* казали *іной*), унікальний і неповторний, тихий, душевний, безтелефонний, безалкогольний і з гасовою лямпою замість електрики)))
         Ніхто ні з ким не сварився, не було ніякої напруженості і криків, всі одразу ж поділились на мікрогрупки і зажили в мирі(я вкотре зрозумів, що не відношусь до жодної, але водночас відношусь до всіх, а себто є волоцюгою, чи може бурлакою?). Натомість завжди була присутня чиясь ініціатива. І тоді я зрозумів, що ось це - УРОВЄНЬ!
         Гітаристів на світі є безліч. Та скільки з них я колись потім згадаю? Правильно, тільки двох. Маленького і ще одного маленького))Ось тому-то вони мої улюблені гітаристи всіх часів і народів. Комплімент і улесливість? Можливо, але думаю це майже-майже правда:)
Моменти які мені найбільш запам’ятались(в хронологічному порядку):
…Гасова лямпа і домашня обстанівка
…Хард бас з вогниками в 12-тій ночі))
…І ,холера, голий забіг з криками на гребінь гори через 4 години після)))
…Сильнюшчий вітер вночі, завивання шибки і як-же-добре-в-цей-момент бути в теплому спальнику.
…Пафосно відкриваю ногами двері, виходжу на вулицю з казанком і в одній футболці, отримую неймовірний кайф від сильнішчого і морозного вітру і йду набирати в казанок снігу))І, хулєра, не холодно ж зовсім!Чудо самонавіювання.
…Сонячний ранок в неділю після нічної бурі)), і розповіді про нічні подвиги Стрільця і Тараса по розпалюванню буржуйки в трусах))
…І нарешті той дядько. Той, який змусив слухати себе з відкритим ротом, не відводячи погляду. Він явно все нам не розказав про себе. Але як же вчасно він змусив мене задуматись над важливими речима(саме після нового року). А от вони:
1)Треба займатись своєю справою і робити її добре і професійно і не сувати свого носа всюди де тільки можна(наприклад в політику)
2)Перш ніж задуматись над тим чим ти хочеш займатись в житті подумай про те чим ти НЕ ХОЧЕШ займатись:
Навскидку це - бути військовим, юристом, економістом чи бухгалтером.
3)І нарешті задуматись над тим чим ти ХОЧЕШ займатись у цьому житті. Над цим я думав довго, та все ж думаю, що не створений для однієї професії, але якби спитали зараз - то це туризм і програмування; хм, і мабуть психологія.

P.S. Мене ще довго будуть підгризати мої імперські замашки, що я доклав до перед-організації нового року рівно ніфіга. Ну але були, ем, об*єктивні причи….
Ніяких ну але:)
А, і через декого)) в мене з*явився цікавий рефлекс - випрямлятись і сутулитись через кожні 5 секунд:)

гульбан, новий рік

Previous post Next post
Up