агов, фантастики 90-ї приніс!

Oct 23, 2020 23:47



Мертв'яки з надздібностями мстять у Севастополі 92-го, Джеджула вирушає в Заборонене місто, торчок лікується в П'ятій терапії, братва зупиняє авто на дорозі. Все під накладену музику 1989 - 1997.



Ризикнув сімпровізувати - і записав після запланованого фрагменту ще суттєвий кусок фільму про який не знав чим продовжиться - на альбом музики, де не знав що далі гратиме.
Духі ада (Севастопіль, 1992) на Мертвого півня (Вибране 1989 - 1997, Львів).

Опис фільму з сайту Дзиґа Movie Data Base
"Заможний негідник намуштрував ватагу місцевих хуліганів, які задля втіхи вбили двох юнаків і дівчину, сховавши тіла в давній печері. Дух, що мешкав у печері, воскресив молодих і наділив чарівною силою та вогнем справедливості. Після цього хлопці вступили в боротьбу зі злом..."

до цього - "Загублене місто", "Дорога на Захід", "5-та терапія" на треки Скрябіна "Unknown" 1989-ого.

Використано:

https://www.youtube.com/watch?v=2MV1yBy9qwo&feature=youtu.be&t=2100&ab_channel=DUKER з

з мертвим півнем

https://www.youtube.com/watch?v=lZMHGenB4Tk&t=2069s

на Скрябіна (два Unknown track)

https://youtu.be/b_5--lNfuFo

https://youtu.be/8q9YjgpoG84

https://youtu.be/IzWVv4D0zkg

Нагадаю, традиція накладання на цілісний фрагмент фільму минулий раз була реалізована на "Сакер Панчі", до того часу - на аніме.

Багато Скрябіна є тут: https://stefan-blog1.livejournal.com/46912.html

Багато накладеного Мертвого півня - тут https://bitter-onion.livejournal.com/3926796.html

Маленький офтоп, що попалося в ютубі, доки нишпорив фрагментами цього кіна: Севастополь Крым Уникальные кадры 1993 года. Отак, якби на початку дев'яностих президентом випадково б обрався Чорновіл - то тут же Крим би почав відхапуватись, сюжетна заготовка вже була, чеченців ще не знали, зате "РУХ" був розкручений як  нацисти-бендери.

* * *

також, на тему постапокаліптики й раннього Скряби (1999-ого), є відео зі «слугою народу-3» й блатняком Юркеша (його пародійний трек, відомий як виступ «Ану, зека, йди сюда»)



в останньому відео «Z Joke» на сцені фігурує відсилка до іншої стрічки 2014-го, «Крамниця співочих пташок», кому цікаво - трейлер її тут, разом з «Мертвим півнем»

пісня, кіно, музика

Previous post Next post
Up