Протистояння на Червоноармійській, 114. Будівництво готелю кришує суддя? (ФОТО, ВІДЕО)

Oct 01, 2013 01:43



У дворі між будинком по вул. Червоноармійській, 114 та Володимирським ринком, прямо навпроти палацу "Україна", знаходиться архітектурна форма, схожа на гаражі. "Куратором" цієї нерухомості, за словами мешканців навколишніх будинків, є суддя Подільського районного суду у м. Києві Ноздряков Станіслав Вікторович. Мешканці кажуть, що тут збираються побудувати триповерховий готель - із захопленням їхньої прибудинкової території. Вони вже чотири місяці ведуть війну проти цього захоплення. Серед них ходять різні чутки - аж до того, що у цьому готелі нібито збираються влаштувати будинок розпусти.

30 вересня забудовники спробували завезти на територію двору бетон і залити фундамент майбутньої споруди. Тому на 20:00 було оголошено збори мешканців, на які були запрошені журналісти та націоналісти.

На зборах мешканці одноголосно вирішили прибрати з власної прибудинкової території опалубку. Найняті забудовником "будівельники спортивної зовнішності" мляво і, відповідно, безуспішно намагались цьому завадити. Тож опалубку було частково демонтовано і залиття бетону наразі унеможливилось. Місцеві мешканці та патріоти обіцяли стежити за перебігом подій та зробити усе від них залежне, аби перешкодити свавільному будівництву в самому серці Києва.

Дмитро Прихно,
ІА "Поряд з вами"
Фото автора



























"Спортивні будівельники"





















За свідченням присутніх, цей чоловік командував "спортивними будівельниками". Він пообіцяв нашому журналісту перевірити, що в нього міцніше - камера чи голова.



















image Click to view

будівельний конфлікт

Previous post Next post
Up