"Екстремісти" в погонах

Sep 20, 2013 23:21

Дехто, можливо, ще пам’ятає неіснуючі організації "Бунт" і "Рух першого січня", які на початку 2011 року брали на себе силові акції, проведені нібито націоналістами чи анархістами, а насправді силовиками - не певна навіть, що українськими.

"Бунт" узяв на себе підпал офісу Партії регіонів (через який ще мене обшукували і техніку вилучали), "Рух першого січня" - підрив пам’ятника Сталіну у Запоріжжі, за який відсиділи тризубівці. Ні до цього, ні після цього про ці дві організації ніхто жодного разу не чув.
Думаю, сьогодні ніхто не сумнівається, що і підпал той, і підрив - справа рук істот, яких узагальнено називають "гебньою". Бо нормальні люди, яких би поглядів вони не дотримувались, не стануть кидати пляшку з напалмом у новорічну ніч в офіс партії, що знаходиться на першому поверсі житлового будинку. Адже зрозуміло, що у такий час він зачинений і партійців там нема - а всі мешканці будинку, навпаки, перебувають удома і можуть постраждати.
Так само нормальні люди не зорієнтуються через три доби після того, як "тризубівці" спиляли Сталіну голову, підірвати його за допомогою вибухівки, продемонструвавши при цьому навички професійного вибухотехніка.

Знаєте, чому я зараз про них згадала? Хто стежить за справою так званих "васильківських "терористів", заарештованих у серпні того ж таки 2011 року, знає про листівку, яку їм підкинули. Вона - чи не головний аргумент обвинувачення, бо "свідчить" про те, що Ігор Мосійчук, Сергій Бевз і Володимир Шпара нібито мали намір підірвати пам’ятник Леніну у Борисполі.
Ця листівка ні за оформленням, ні за стилістикою тексту абсолютно не схожа на справжні листівки організацій "Патріот України" і СНА (порівняти їх і ознайомитись з результатами експертизи мовлення можна тут) і містить заклики, зокрема, "гуртуватися, тренуватися та вивчати військову справу і підривні матеріали".



Порівняйте текст цієї листівки зі зверненням "Руху першого січня":



(звідси)

Всім ясно, звідки ноги ростуть?
Причому, ледацюги ж бездарні, фабрикуючи справи, навіть лінуються щоразу вигадувати щось нове, користуються старими напрацюваннями.
А найстрашніше - те, що я зараз це написала і показала - а їм хоч би хни, плюнь курві в очі - вона скаже: дощ іде.
Усі справжні автори цих листівок і звернень мають сидіти. Це ті, які на історичну батьківщину (Московію) втекти не встигнуть.

васильківські терористи, фсб

Previous post Next post
Up