УНА-УНСО вшанує українців, що загинули на території Росії

Aug 21, 2013 21:41


До Дня Прапора України 23 cерпня 2013 р о 12:00 Львівська організація УНА-УНСО проведе пікетування Консульства Росії у Львові по вулиці Левицького, 95 з вимогою визнати голодомор 1932-33 рр Геноцидом української нації. Буде встановлений пам’ятний знак на місці майбутньої каплиці в пам'ять всіх Українців, які загинули на території Росії.

Для додаткової інформації: 098 87 57 458
ЗАЯВА УНА-УНСО

На території Росії впродовж всіх віків «братньої дружби» гинули і гинуть українці.

В 80-роковини Голодомору Російська Федерація, яка є правонаступницею СРСР, не визнає геноциду українського народу тоталітарним режимом Кремля, а також не вшановує пам'ять мільйонів жертв Голодомору й політичних репресій. Навіть в часи Незалежності України тисячі наших співгромадян гинуть на території Росії (останній приклад - вбивство українських моряків російськими «прикордонниками»).

Українська Національна Асамблея вимагає від російської влади визнати факт геноциду українського народу в 1932-33 рр. та озвучити свою позицію по інших резонансних справах, пов’язаних із вбивствами громадян України.

Серпень 2013 р.

Голова Української Національної Асамблеї,
Головний командир УНСО
Герой України Юрій Шухевич

ЗВЕРНЕННЯ УНА-УНСО ДО ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Шановні депутати!
Звертаємося до вас, як виразників інтересів громади Львова.

Мільйони українців впродовж всіх років «братньої дружби» гинули і гинуть в Росії. Серед них - і тисячі галичан, які були розстріляні під час репресій, українці, загинули в засланнях,концтаборах були вбиті «за нез’ясованих обставин» тощо. На жаль, і до тепер наші земляки гинуть на території Російської Федерації.

Звертаємося до міської влади в 80-і роковини Голодомору з проханням надання дозволу на встановлення каплички в сквері на розі вулиць Левицького та Івасюка. Там горітиме свічка в пам'ять про всіх загиблих українців.

21 серпня 2013 р.

Голова Української Національної Асамблеї,
Головний командир УНСО
Герой України Юрій Шухевич

львів, уна-унсо

Previous post Next post
Up