23 серпня - пікетування обласної прокуратури з вимогою відпустити політв'язнів

Aug 21, 2013 21:22


23 серпня 2013 року об 11:00 активісти Комітету Визволення Політв'язнів разом з Соціал-Національною Асамблеєю пікетуватимуть Київську обласну прокуратуру (м. Київ, бульв. Лесі Українки, 27/2) з вимогою змінити запобіжний захід трьом підсудним по так званій “васильківській справі”, які перебувають в СІЗО за сфабрикованим СБУ звинуваченням вже рівно два роки.

Нагадаємо, напередодні Дня Незалежності, 23 серпня 2011 року було ув'язнено депутатів Васильківської міськради Сергія Бевза та Ігоря Мосійчука, а також помічника депутата - Володимира Шпару. Аби знайти привід для арешту, їм підкинули муляж вибухівки.

Незважаючи на повну фальсифікацію справи, немає жодного прямого доказу вини підсудних. Справа розвалюється на очах, але їх продовжують тримати у важких умовах СІЗО. Тримають в ув'язненні, не зважаючи на те, що всі троє мають маленьких дітей, не зважаючи на те, що в справі явні ознаки політичного замовлення, не зважаючи на клопотання понад 50 народних депутатів, які готові були взяти хлопців на особисту поруку.

Учасники акції планують передати керівництву облпрокуратури звернення.

Свободу патріотам!

Прес-служба КВП

васильківські терористи, комітет визволення політв’язнів

Previous post Next post
Up