Лицеміри

Aug 12, 2013 13:32

Покійний Дмитро Гройсман виправданий. Суд не знайшов в його діях складу злочину.
Чесно кажучи, я була впевнена, що фото ерегованого статевого члена - це порнографія. Але мені пояснили, що ні, що порно - це лише коли є статевий акт.

Але справа не в тому. Я ні хвилини не сумніваюся, що якби Діма не помер - фіг би його виправдали. А мені кажуть зараз, що все одно виправдали б, адже складу злочину в його діях нема.

Я кажу: ага, саме Гройсман потрапив би у ті нуль скількись там відсотків виправдальних вироків у нашій державі. А мені кажуть, що потрапив би, адже він був занадто відомий для відвертого бєспрєдєлу. Мовляв, від початку було ясно, що порнографії нема, просто Дімі хотіли помотати нерви слідством і судами. Помотали.

Не вірю. Взагалі - яке відношення наявність чи відсутність складу злочину має у нашій державі до рішення, яке прийме суд?

Коротше, Діму Гройсмана виправдали лише тому, що він помер. Не хотіли виглядати зовсім вже нелюдями - і виглядають лицемірами і покидьками. Краще б вже засудили покійного і дали йому ті 7 років, яких він так добивався. Може, тоді хоч скоріше повимітали б їх з їхніх тепленьких крісел.
Previous post Next post
Up