Броварські страйкарі пікетуватимуть посольство Сполучених Штатів

Feb 14, 2013 18:46

Ось що вони повідомляють:

"Ми, страйкуючі робітники ТОВ "ЧИСТІ МАТЕРІАЛИ", яке знаходиться у місті БРОВАРИ, звертаємось до всіх небайдужих українців з проханням підтримати мирний пікет посольства СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ, який відбудеться 15.02.2013р. об 11.00, за адресою місто КИЇВ, вулиця ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО, 4.

Вже майже місяць ми страйкуємо проти безчинств американського громадянина Могилевського, котрий має в Україні бізнес та перетворює своїх українських підлеглих на безправних рабів. Після численних звернень та акцій протесту ми більше не віримо в бажання та здатність української влади захистити своїх громадян, тому звертаємось до посольства Сполучених Штатів вплинути на свого підданого, та не словом, а ділом допомогти впровадженню в Україні демократії, якщо на це абсолютно не здатна нинішня українська влада.

Просимо підтримати нас усіх небайдужих українців та закликаємо якнайширше висвітлити цю подію представників ЗМІ!

Контактні особи: (Смірнов Микола т.0939051700 т.0679007652)"

Якраз учора одна гарна людина, українець з діаспори, порадила мені переказати страйкарям, що саме цей варіант дій буде для них найкращим: поскаржитись у посольство США на те, що американський інвестор неетично веде бізнес в Україні. Зокрема, й порушує законодавство (невиплата зарплатні, проблеми з колективним договором, небезпечні умови праці (наприклад, маска, яку міняють раз на кілька місяців). Він розповів, що у Штатах дуже серйозно ставляться до захисту праці, та при міністерстві праці є спеціальна адміністрація, якби вона провела інспекцію на підприємстві, то цьому інвестору відкрутили б вуха.
Він сказав, що у посольстві США є дві секції, які займаються цими питаннями - економічна і комерційна. Саме остання займається стосунками з окремими інвесторами.

Подробиці про страйк: http://www.bilozerska.info/?p=12300
Інтерв’ю зі страйкарями: http://www.bilozerska.info/?p=12307

бровари

Previous post Next post
Up