З-під Українського дому. Так починається ніч (23:00-00:00)

Jul 05, 2012 00:15


Отже, 4 липня, пів на дванадцяту ночі. Перед цим я більше години заливала в інтернет відео, тому не могла відійти від ноута і познімати промовців і музикантів. Після 23-ї людей поменшало, але ті, що залишилися, веселі й відчайдушні. Молодь витанцьовує під українську музику - так розійшлися, що я б сама з ними танцювала, якби не сумки з технікою :) Старші люди посміхаються. Дядьків напідпитку мінімум. "Беркути" десь зникли (до чого б це? Кажуть, вчора перед штурмом вони теж десь заховалися). "Віп-персон" щось теж не бачу.

Дехто вже спить на карематах. Якийсь хлопець, весь у тату, палить бенгальські вогні.

Біля проїжджої частини менти впіймали молодого водія - начебто за неправильне паркування, затягли його у перехід і покопали ногами, але люди втрутилися і поклали цьому край. Зараз менти складають на нього протокол. Свідки кажуть, хочуть шити адмінпорушення.

У мікрофон зараз (23:41) читають вірші. Порівняно з минулою ніччю людей менше (вочевидь, це пов'язано з тим, що скоро закриється метро), ті, що залишаються, потроху розслабляються, дехто каже, що у них таке відчуття, що штурму цієї ночі не буде.

UPD. 12-а ночі. З'явилися кілька нардепів (зокрема, Доній) і все керівництво "Свободи" на чолі з Олегом Тягнибоком. Виступи чергуються з музикою. Ті, що не сплять, потроху збираються разом і мобілізуються. Людей, всупереч законам руху транспорту, знову побільшало.

image Click to view



ФОТО ТУТ:
http://www.bilozerska.info/?p=8710

протест, мова

Previous post Next post
Up