Нові пригоди біло-блакитної "Партії Кондомів" (оновлюється)

Apr 11, 2012 11:35


Як повідомлялося, сьогодні у Києві на Бесарабській площі мала відбутися друга серія роздачі знаменитих контрацептивів, на які влада і міліція полюють так, ніби те, що на них написано, є якоюсь державною таємницею.

Як і слід було чекати, активістам вже перешкоджають. Є вже один затриманий - Вадим Лісовий, і все, що відбувається, підтверджує правильність написаного на контрацептивах.

Повідомляють чоркомівці:

Щойно (10:50) невідомі особи в цивільному увірвались в кафе, де перебував громадський активіст активіст Вадим Лісовий, і відібрали в нього коробки з "біло-блакитною партією кондомів". Ті ж особи перешкоджали журналістам працювати і фіксувати дану подію.

UPD (11:10): Машину таксі, на якій на акцію їхав інший громадський активіст з біло-блакитними кондомами, на під'їзді зупинив працівник ДПС, мотивуючи свої дії, що водій нібито не був пристібнутий ремнем безпеки. Авто оточили журналісти, активіст не виходить з неї, адже поруч стоїть група невідомих осіб в чорному.

UPD (11:27): Невідомі особи в чорному одязі притиснули активістів до стіни. Невідомі відмовляються називати себе і представляються звичайними громадянами. Згодом підійшли працівники Шевченківського РУВС і затримали активіста Вадима Лісового, якого повели в невідомому напрямку.

UPD (11:35): Невідомі силоміць забрали в активіста Павла Целовальникова пакети з "біло-блакитною партією кондомів". Наразі активіст на свободі і збирається писати заяву на бездіяльність працівників міліції, які не реагували на злочинні дії невідомих, хоча чудово бачили все, що відбувається.
На водія авто складено адмінпротокол.

Чим усе закінчилося (+фото) >>>

купр, чорний комітет

Previous post Next post
Up