У Києві 11 квітня знову роздаватимуть біло-блакитні ПРЕЗервативи

Apr 10, 2012 17:05


ВГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції» спільно з ГІ «Чорний комітет» завтра, 11 квітня о 11.00 знову проведе акцію роздачі біло-блакитних ПРЕЗервативів з популярної в Україні «Партії Кондомів», повідомляє "Чорний Комітет".

Як відомо, в ніч з 8 на 9 квітня до офісу ВГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції» увірвалися невідомі і, намагаючись імітувати обшук, заволоділи великою кількістю біло-блакитних презервативів, залишивши в приміщенні справжній погром. На думку Голови Правління ВГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції» Сергія Мельниченка, напад на офіс організації був зумовлений жагучим бажанням отримати легендарні ПРЕЗервативи тими, хто не встиг набрати їх вдосталь під час офіційної роздачі 24 лютого. Та й весна своє бере…

Йдучи назустріч побажанням трудящих і нероб, ВГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції» спільно з ГІ «Чорний комітет» повторно роздаватиме біло-блакитні ПРЕЗервативи на Бесарабській площі у Києві поблизу супермаркету «БІЛЛА». Це робитиметься для того, щоб прихильники «Партії Кондомів» не були змушені вдаватися до протиправних дій у своєму прагненні здобути біло-блакитні вироби.

Нагадаємо, під час акції 24 лютого чотирьох її учасників було брутально і протиправно затримано переодягненими в цивільне працівниками міліції. Троїм з них, в тому числі організатору акції Сергію Мельниченку, Шевченківський суд відразу неправосудно присудив арешт на 15 діб під приводом нібито відсутності повідомлення, хоча воно було. Крім того, сам Мельниченко не підлягав адмінарешту, оскільки є інвалідом ІІ групи. Четвертому учаснику присудили штраф.

Апеляційний адміністративний суд м.Києва 5 квітня визнав незаконною і скасував Постанову Шевченківського районного у м.Києві суду стосовно Мельниченка С.В.

купр, чорний комітет

Previous post Next post
Up