Leave a comment

kostyantyn1979 October 9 2011, 08:31:30 UTC
Між іншим, Український католицький університет - місце, де працює виродок і бидло на ім"я Ярослав Іосифович Грицак. Етнічний жид, уродженець села Довге Стрийського району Львівської області. Цей українофоб завідує там... кафедрою історії України...
Нагадаю, це та сама тварина, що намагалася проголосити Івана Франка за його націоналістичні погляди божевільним, а коли справжні франкознавці йому аргументовано заперечили, то бравий вихрест спромігся на нову ідею: Іван Франко був... сифілітиком!
Ця ж сама тварина пробувала звалити всю провину в Другій світовій війні на страшних, кровожерних ОУН і УПА, заявивши, що вся Україна має стати на коліна й попросити вибачення в світу за їхні злочини, покаятися. Ця ж тварина вимагала другої державної мови задля створення політичної нації. З такими "западенцями" не треба й Донбасу.
Для тих, хто читає. Це все пише не недовчений журналіст і невдалий письменник Олесь Бузина, а доктор історичних наук, професор Українського Католицького Університету, директор Інституту історичних досліджень Львівського державного університету ім. І. Франка, гість-професор (1996-2009) Центральноєвропейського університету у Будапешті, перший віце-президент (1999-2005) Міжнародної асоціації україністів, співредактор наукового річника «Україна модерна», член редакційної колегії часописів Ab Imperio, Критика, Slavic Review, член наглядової ради журналу Harvard Ukrainian Studies, почесний професор НаУКМА.
Маленький штрих до біографії. Ярослав Іосифович Грицак дотримується нетрадиційної сексуальної орієнтації...

Reply

Зарисовки по мотивам alek_ya October 9 2011, 13:27:00 UTC
Есть один забавный персонаж в Киеве. Сережа Рулёв.
Абсолютно уверенный, что без него не пройдет ни одна акция. Везде свой нос сунет, желание посветиться на теле-фото свое утоляет.
Если кто не вспомнил, напомню, он несколько лет назад решил замалевать белой краской часть табличек на улице Мазепы.
На одной из последних акций на Банковой стянул от оградки венок Януковичу.

Кстати, он тут частенько тоже бывает, пописывает.

К чему я? Этот Сережа неадекватен. Это знают практически все, и потому к нему отношение соответствующее. Ну, там, пальцем у виска, конечно мало кто крутит, но улыбнуться ему в след, пожалуй, многие.

С некоторых пор ты мне аккурат этого Сережу напоминаешь. Претензиями своими, пятью копейками по любому поводу и без.

Есть правда и одно очень важное отличие.
Сережа никогда не скрывает своей внешности с фамилией, да и действует от своего имени. И агрессивности в нем не много.

Сходи к психиатру, что ли?

Reply

Re: Зарисовки по мотивам kostyantyn1979 October 9 2011, 14:00:35 UTC
Олексію, я маю таке ж право висловитися, як і всі інші.
Щодо неадекватності, то це ти мене лякаєш. Чим тебе саме цей пост роздратував? Усі наведені факти цілком реальні, правдиві й відповідають дійсності. Я не приписую Ярославу Іосифовичу Грицаку нічого від себе, людина дискредитує себе, свою народність і своє місце роботи сама.
Про що писав, наприклад, Аскольд Лозинський:
"Можна Ярослава Грицака вважати лакеєм, навіть зрадником, а можна - тільки слабким істориком. Можна і осуджувати його як за моральні, так і професійні гріхи. Немає сумніву, що його історичні джерела дуже сумнівні, а його заключення дуже часто зовсім без наукових основ. Одначе треба також дивуватися тим людям, а тим більше інституціям, що його називають істориком, а то і професором, а не прямо злісним або замовним байкарем, і дозволяють йому впливати на майбутнє покоління".
(«Український погляд», 18.04.2011р.).
Аскольд Лозинський, голова Світового Конгресу Українців, є членом правління багатьох українсько-американських та світових українських організацій, а також професійних асоціацій США. Проводить активну роботу по об’єднанню світової української спільноти за кордоном. З цією метою не раз зустрічався з президентами США, України, Польщі. Нагороджений орденом України «За заслуги» та відзнаками організацій українців у світі.
Коли у середині 1960-х років, головним чином, у Канаді та Сполучених Штатах був створений Світовий конгрес вільних українців (СКВУ), який після утворення Української держави трансформувався у Світовий конгрес українців (СКУ) та поширив свій вплив на європейські країни та на терени держав, що утворилися на уламках колишнього СРСР, його президентом у 1998 р. став Аскольд Лозинський. Він донині обіймає цю посаду. Сьогодні, поряд з УВКР, Світовий конгрес українців (організація представляє українців, які мешкають поза межами України) є ще однією міжнародною організацією, покликаною об’єднувати українців.
Один із сподвижників проведення з’їздів, конгресів і форумів світового українства, надання представниками діаспори допомоги (в тому числі і матеріальної) історичній Батьківщині та вихідцям з неї.
http://kostyantyn1979.livejournal.com/44385.html
Цей коментар ніде не ображає й не зачіпає тебе особисто.
Тому заспокойся, будь ласка.

Reply


Leave a comment

Up