Новини про ув'язнену Ганну Сінькову

May 12, 2011 20:33

Інформація від Тетяни, матері Ганни Сінькової, яка сьогодні була на побаченні з дочкою.

Зараз, у ці хвилини, в квартирі Тетяни триває обшук. У постанові суду написано, що шукають речові докази у вигляді оргтехніки. Вилучатимуть комп’ютер. Судячи з усього, це свідчить, що в комп’ютері, вилученому у самої Ганни, міліція не знайшла нічого для себе цікавого.

UPD. Перевірили комп'ютер, всі документи і літературу, нічого не вилучили. З обшуком приходив мій "добрий знайомий" слідчий Дмитро Цуркан, який веде і справу Сінькової. Головний "політміліціонер" Печерського району :)


Під час побачення Ганна розповіла матері, що 6 чи 7 травня ті самі троє невідомих, що вже допитували її у вкрай брутальній формі, прийшли знову, і все повторилося. Вони погрожували, що створять неприємності матері Ганни, її друзям і поручителям, нібито влаштують проблеми навіть нардепам (!) Самій Ганні обіцяли, що її «проведуть по прес-хатах», а то щось тут вона у райських умовах живе і дуже весела. Казали: «Посміхайся-посміхайся, скоро твої друзі посміхатимуться. У нас на руках вже є результати експертизи, що у тому місці могила, і тепер тобі впаяють по повній».

Це був навіть не допит, а просто матюкання і залякування. Тривало це хвилин 15-20. Ганна відмовилась з ними розмовляти, а також відмовилася пройти з ними у кімнату для побачень, де її допитували минулого разу. Сказала жінці-«виводній», що боїться за своє життя і не піде туди, і та дозволила їй спілкуватися з ними в коридорі.

Після цього інциденту Ганна Сінькова написала скаргу на ім’я начальника в’язниці, у якій, зокрема, вимагала назвати прізвища тих людей, що її допитували, бо самі вони представитись категорично відмовились.

Довідка: Ганна Сінькова з 29 березня перебуває під арештом, з 1 квітня - у Лук'янівському СІЗО. Їй інкримінують статтю «Наруга над могилою» за смаження яєчні на Вічному вогні у Парку Слави.

Previous post Next post
Up