Анонси

Mar 28, 2011 11:45

1. 29 березня об 11:00 Комітет визволення політв’язнів пікетуватиме Генпрокуратуру (м. Київ, вул. Різницька, 13/15).
Пікетування пов’язано з тим, що 29 березня о 11.00 у Комунарському районному суді (вул. Малиновського, 7) м. Запоріжжя розпочнеться слухання по справі трьох українських патріотів, яким інкримінують підпал офісу антиукраїнської партії.
Підтримаймо українських патріотів!
2. 29 березня з 11:00 до 12:00 Конгрес Українських Націоналістів проведе пікетування посольства Німеччини в Києві (вул. Б.Хмельницького 25) та консульства Німеччини у Львові (вул. Винниченка 6) на підтримку 90-річного українця Івана Дем’янюка, проти якого ведеться судовий процес в місті Мюнхені. Його звинувачують у злочинах проти людства. Прокуратура Німеччини вимагає засудити Дем’янюка на 6 років.
КУНівці вважають судовий процес політичним та ініційованим певними колами, які намагаються дискредитувати Україну та українців у світі. У 80-х роках минулого століття в Ізраїлі вже відбувався судовий процес, який не зміг довести причетність Дем’янюка до злочинів.
3.29 березня 2011 року з 13:30 по 16-00 відбудеться пікетування Вищого Адміністративного суду України (адреса м. Київ, вул. Московська 8 ) проти зняття із Степана Бандери звання Героя України.
4. 29 березня о 16:00 активісти Соціал-національної асамблеї пікетують Лук'янівське СІЗО, за адресою: станція метро "Лук’янівська", вул. Дегтярівська, 13.
Їхні вимоги:
1. Звільнення журналіста і громадського діяча Олеся Вахнія, арештованого нещодавно за звинуваченням у крадіжці.
2. Припинення політичних репресій та звільнення усіх політичних в’язнів.

Від себе: з посиланням на поінформовані джерела мені повідомляли, що Вахній дійсно вкрав речі в одного колеги. Якщо це правда - у мене нема жодного бажання його захищати. Якщо звинувачення сфабриковане - інша річ. Але всієї правди я поки що не знаю.
5. 30 березня о 10:30 в Інформаційній агенції УНІАН (м.Київ, вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція на тему: «Чому десятки людей гинуть в міліції?».

Люди випадають із вікон райвідділу, їх знаходять повішеними в камері, або навпроти відділу внутрішніх справ зі слідами тортур, вони помирають від серцевих нападів в камерах ІТТ.
Інформаційна служба МВС публічно заявляє, що в усіх трагічних випадках смерті в міліції винні самі жертви, які вкоротили своє життя, або приховали смертельну хворобу.
Але за три місяці поточного року смертність в міліції рахується десятками, і, якщо нічого не змінювати, така стрімка динаміка призведе до того, що під кінець року ми матимемо сотні загиблих українців в міліцейських підрозділах.

Скільки загинуло людей в міліції у поточному році і за яких обставин?
Чому міліціонери не відповідають перед законом за численні смерті людей?
Що треба змінювати в державній політиці МВС?
На всі ці питання спробують знайти відповіді:
Євген Захаров - співголова Харківської правозахисної групи і
Андрій Діденко - координатор програм Харківської правозахисної групи.
6. 31 березня о 19:00 у Києві у Будинку Архітектора (вул. Грінченка, 7) відбудеться творчий вечір до дня народження першого ідеолога українського націоналізму Миколи Міхновського.
У програмі вечора - пісні лідера гурту "Тінь Сонця" Сергія Василюка, гурту "Рутенія" та бандуриста Тараса Силенка, а також політичні виступи.

анонси

Previous post Next post
Up