В мене дві тисячі френдів!

Jul 04, 2010 20:53



Можна вітати.

Колись я видавала друковану газету накладом рівно дві тисячі. Фінансувала її вихід сама, працюючи журналістом в двох інших виданнях.
Але писати про все, що хотіла, у тій газеті все одно не могла, хоч і була її засновником і головним редактором. Бо групові передплатники страшенно боялися всіляких радикалізмів і погрожували мені відмовою від передплати :)

Прогрес у цьому плані, як бачимо, спостерігається :)

Трохи статистики: цьому блогу 3 роки і 24 дні. Другу тисячу френдів набрала за 8 місяців.

Думаю, що багатьом людям є користь від цього блогу.
Думаю, що не даремно працюю.
Сподіваюсь, що змогла комусь допомогти, а іншим - надати потрібну інформацію.

Але є й проблема. Досі я з поваги до людей зафренджувала взаємно практично всіх, хто зафрендив мене, крім ботів і явних неадекватів. Але кількість тих, кого я зафрендила, теж потроху наближується до двох тисяч. А більше двох тисяч зафренджувати у ЖЖ не можна - обмеження навіть у платників.

З цього приводу оголошення. Мені доведеться відфренджувати деякі блоги - інакше скоро я не зможу зафренджувати нових цікавих мені людей.
Звісно, тим, кого я знаю, з ким спілкуюсь у ЖЖ, відфренд не загрожує. Він загрожує передусім рекламним блогам і тим, хто явно пішов з блогосфери.
Але знаю, що є й мовчазні френди, які уважно все читають, але практично нічого не пишуть, присутності своєї ніяк не виявляють, але образяться, якщо я їх відфренджу.

Тому прохання до всіх френдів: відписатися у цьому пості. Хоч плюсик поставте, щоб я знала, що ви є. Хто залишить коментар до цього посту, під відфренд за будь-яких обставин не потрапить, бо то жива людина, а не бот чи рекламник.

Звісно, за якийсь час я повторю прохання відписатися ще раз - для тих, хто цього поста не побачив.

я, френди, жж

Previous post Next post
Up