Зйомки в теплиці

Dec 16, 2009 16:42

Подорожую зараз Україною разом з Олегом Тягнибоком і його командою - "свободівці" попросили зробити фотосесію зустрічей кандидата з виборцями. Вчора були Умань і Черкаси, сьгодні зранку Лебедин, зараз ми у Сумах, завтра буде Чернігів. Враження від поїздок і самого кандидата я розповім, коли повернуся. Коротко - так викладається у виборчу кампанію хіба що Тимошенко. Зате й віддача є.

Даруйте, я зараз з ноутбука, у маленькому "віконці", поки ремонтується машина на СТО, тому не можу відповідати на коментарі, займуся цим десь післязавтра. А зараз - один малесенький епізод. Фотографи оцінять :)




Були ми вчора в Уманському тепличному комбінаті. Температура і відчуття - точнісінько як у маленькій теплиці, яка була в мене колись у селі. Але в нашій я не пробувала фотографувати, тим більше, у 25-градусний мороз зовні :) Враження феєричні - протерти запітнілий об"єктив неможливо, він запотіває знову швидше, ніж встигаєш зробити один кадр :) Оце такі кадри, як з фантастичного фільму, там виходять (це далеко не найкращі і не найвиразніші - просто не маю часу ні на відбір, ні на обробку фоток).




ПС. Дорогою харчуємось огірками і помідорами - "по-простому, по-сільському" нам подарували кілька ящиків :)

свобода, тягнибок

Previous post Next post
Up