Балога з воза - усім легше

May 25, 2011 19:20



Про «Баба з воза - коням легше» - навіть дитинча знає. А що буде, якщо з політичного воза скинути Балогу? Мало хто над цим наразі задумувався, але так видиться, що вже варто. Бо вже маємо майже штирліцівську «інформацію для роздумів».

18 травня, день… В Ужгороді чистять-блистять вулиці та площі, «наводять марафет» на фасади будівель. І цілком зрозуміло чому - має приїхати президент Янукович. Разом з тим,  чистять-блистять вулиці та площі, «наводять марафет» на фасади будівель і в Мукачеві. Чого це раптом - цілковита загадка.

18 травня, вечір… До останнього моменту не повідомляється повна програма перебування президента Януковича у Закарпатті. Що б це мало означати?

19 травня, рано-рано… До Ужгорода з Києва прилітає Віктор Балога. Але територію аеропорту не полишає.

19 травня, близько 11-ої… До Ужгорода прилітає літак з президентом Януковичем. Серед зустрічаючих вигулькує міністр Балога. Два Віктори (Федорович та Іванович) про щось коротенько перемовляються.

19 травня, 5 хвилин по тому… Федорович з діловим виглядом їде в напрямку заводу «Єврокар». Іванович з виглядом побитої собаки щезає у напрямку невідомому. Принаймні, на жодному з об’єктів, які в подальшому відвідав президент, МЧСного міністра ніхто не бачив.

19 травня, близько 14-ої… Розпочинає засідання Комітет з економічних реформ при голові облдержадміністрації. Головує Янукович. У ході засідання президент двічі чи навіть тричі повторює таке: «Ви мені тут припиніть політичне протистояння, бо я швидко з цим порядок наведу…» Обличчя Олександра Ледиди незворушне. Дивиться вперед. Обличчя Івана Балоги теж нібички незворушне, але чомусь швидко червоніє. Дивиться у підлогу.

19 травня, близько 16-ої… Літак з президентом Януковичем бере курс на Київ. Вичищене-виблищене Мукачево залишається «за бортом». МЧСний міністр ніде більше так і не вигулькує.

19 травня, вечір… Після аналізу «інформацій для роздуму» мимоволі починаєш думати: невже Балогу - з воза?.. Йой, як всім зразу стане легше!

Максим Ісаєв

http://www.mediacentr.info/politics/baloga-z-voza-usim-legshe__14551
Previous post Next post
Up