Чаму шашлык каштуе танней за сардэлькі?

Jun 19, 2013 00:21

"Ежедневник" напісаў, што за пяць месяцаў 2013 года у параўнанні з аналагічным перыядам мінулага года продаж усіх відаў мяса вырас на 8,5%, а кілбас - скараціўся на 10,4%.

І вы ведаеце, я не здзіўлены: з такімі цэнамі на сасіскі і кілбаcы (я ўжо абураўся тут і тут) выгадней купляць прадукты з натуральнага мяса! Вось да прыкладу цэны з салігорскага гіпермаркета "Грын":




Сардэлькі, вараная кілбаса, і побач - кураняты, філе пангасіўса ды крэветкі. І яшчэ старонка з цэнамі на шашлык і кіўбаскі са свініны:

ЧЫТАЦЬ ДАЛЕЙ >>>

грошы, Салігорск, эканомія, харчы, фота, інфаграфіка, бізнэс, Беларусь, гандаль, green, маразм, цэны, маркетынг

Previous post Next post
Up