Загадкі цэнаўтварэння: гарбуша - 22 тысячы за кілаграм, сасіскі - 28 тысяч

Apr 22, 2013 13:21

Працягваю здзіўляцца цэнам ў беларускіх крамах:


Кілаграм гарбушы каштуе 22 тысячы, кілаграм сасісак - 28 тысяч. І гэта, прашу заўважыць, самыя танныя сасіскі, бо звычайна цана на іх знаходзіцца ў межах 40-50 тысяч.

Мо трэба нашым мясакамбінатам перагледзець цэнавую палітыку і трохі папрацаваць над зніжэннем выдаткаў? Ну а мы пакуль будзем перабівацца чырвонай рыбкай. І зрэдку, калі душа запросіць хот-догаў, прыкупім пару сасісак у якасці далікатэсу :)

грошы, эканомія, Менск, харчы, фота, бізнэс, Беларусь, гандаль, Віталюр, маркетынг, цэны

Previous post Next post
Up