23.10.2013 Зустріч з Адісом Яховічем та Йованом Маркоскі

Nov 05, 2013 12:34

Спонтанно вирішив піти на зустріч з футболістами. Було декілька причин. По перше, це новенький Адіс Яхович, якого фанатьйо в цілому зустріла дуже добре. Хотілось з ним поговорити.

Був радий що його придбали  - забивний, агресивний, силовий форвард який славився своєї емоціональністю та характером.
По друге, це період принципових матчі. Після зустрічі у нас були зустрічі з Дніпром, кубок, та з Металістом.


До фанатів приїхали два гравця (ще був Йован Маркоскі). Йован наше все, добре спілкується з фанатами, ходить на сектор інколи, завжди підходить на виїздах до сектору. З ним розмова коротка, він уже знає що програвати металісту ніяк не можна, поговорили по труднощі з здоровям серба, новий контракт. Привітали з 200м матчем за Ворсклу.

Потім дійшли до Яховіча, розмовляє на російській. Відкритий, позитивний, прямий. Поговорили про місто, клуб, про атмосферу на стадіоні.


Запитав про піро : ) Відповідь  - в міру це добре, але це проблеми з міліцією, тому застерігав нас бути обережнішими, а сам клуб відноситься погано до цього. Нічого, ми звикли.

Саме головне це хороші відносини з футболістами. Навряд чи, в Україні ще десь так футболісти з фанатами одне ціле. Цьому я найбільше радий. Приємно вболівати, катати за таку  команду.

Наша команда - наша гордість!

І, до речі, розмови даром не пройшли. Нічия в Дніпропетровську, і вдома з МКГ, показували чудову вольову гру. Шанси зачепитися за Європу, і статус «гроза авторитетів». Це все наша команда!

Пока мы едины, мы непобедимы!

Previous post Next post
Up