Про торт Шварцвальд я мріяла уже десь років з 10. І чомусь ні разу його не пекла (і навіть в кафе не куштувала) бо мені здавалося, що то надзвичайно складний рецепт. Ну а як же -- такий красивий торт з такою таємничою назвою. Але цього нового року твердо намірилася його спекти і в інтернеті знайшла доволі притомний і нескладний рецепт
http://www.vkusnyblog.ru/smak/18428але в процесі випікання корж мені чомусь мало виріс, так що на три там не було що ділити, і прийшлося ще один корж допікати. Тому він світліший -- менше какао)) Для себе зробила висновок, що надалі пектиму не з 5 а з 6 яєць три окремі коржі. Нехай то довше. але зате я буду впевнена, що всі вони будуть однакового розміру. Тісто надзвичайно смачне, м-м-м) подумала, що можна з нього маленькі кексики пекти. а потім пропитувати сиропом -- теж має смачно бути.
Як би він не виглядав -- на смак це просто божественно, ідеально, геніально, який розумний той, хто це придумав. Ум-м, тепер то буде один з моїх улюблених тортів плюс ще одна збута мрія. Перша збута мрія цього року.)