Томатний суп, як порятунок у спеку.

Jun 26, 2016 14:25



Коли у місті спека і плавиться асфальт, коли навіть на св'ященний Борщ не можеш дивитися, коли з тебе ллється солона рідина як зніжинського огірка і думки про гарячу їжу викликають тільки огиду...
В пригоді нам стає наша кмітливість, культурний обмін та висока каратєльська кухня! Хто сказав, що супи мають бути гарячими та саме на бульйонах? Нічого подібного! Є безліч холодних супів на овочевій або фруктовій основі!
Один з них Гаспаччо робиться дуже швидко та дуже просто: нам потрібні стиглі, а ж м'які помідори, один або два тверденьких огірочки, часник, спеції, сіль, зелена городина та олія.
Отже, шановні, ви безпощадно рубаєте помідори, як петлюрівці комуністів, безжально здираєте з огірка шкіру, все це кидаєте у велику конічну посудину, туди ж можете кинути червоний солодкий перець, трішечки ріпчастої цибулі, зелень, часник, додати трішечки олії та лимонного соку, або ж оцту бальзаміко. А потім з кровожерною росмішкою подрібнити все це блендером до стану який я називаю "мякоть русскоязичного младєнца з кров'ю".
Отже наша страва готова. Перелийте її в гарненьку гальбу, прикрасте зверху кропом, руколою, можете посипати сухариками і радісно споживайте! Ще в гаспачо можна кинути пару кубиків льоду щоб він був холодніше, а також додати за смаком світлого пива чи самогончику. Це одразу підвищить ваш моральний дух, "але не розвезе" бо у вас і випить і закусити в одній так би мовити тарілці. Смачного, малята!

кулинария, рецепт

Previous post Next post
Up